• Consulta la programació festiva en honor als sants Abdón i Senén, del 28 de juliol al 3 d´agost 

Actuacions musicals, sopars populars, actes religiosos o la tradicional Gran Dansà del Raval són alguns dels actes que ha organitzat la Comissió de Festes 2022 per a commemorar la festivitat popular en honor als sants Abdón i Senén, coneguts com a ‘Sants de la Pedra’, en el carrer del Raval, del 28 de juliol al 3 d’agost.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Teulada, Rosana Caselles, ha recordat “la labor que cada any realitzen grups d’amics i familiars, posant tota la seua il·lusió perquè residents i visitants de la localitat gaudisquen d’aquesta festivitat, especialment els veïns i veïnes del Raval”.

Així doncs, la programació prevista és la següent:

DIJOUS 28 DE JULIOL
20:00h. Entrada de la murta a càrrec de la Comissió de Festes Sants de la Pedra 2022.
23:00h. Decoració del carrer, repartiment de coca maria i mistela a tots els assistents. Gentilesa de la Bodega Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada.

DIVENDRES 29 DE JULIO – “DIA DE LA VESPRA”
20:00h. Pujada dels sants Abdó i Senén, amenitzat per la Colla El Falçó.
21:30h. Sopar popular de sobaquillo.
23:00h. Festa assegurada amb l’actuació del Rull de Pedreguer.

DISSABTE 30 DE JULIO – “DIA DELS SANTS DE LA PEDRA”
19:00h. Solemne missa en honor als nostres sants Abdó i Senén. En acabar la missa tindrà lloc la Gran Dansà del Raval, que enguany celebra el seu 25 aniversari, pel Grup de Danses Font Santa de Teulada. Seguidament, es repartiran els rams als festers del pròxim any i, a continuació, tindrà lloc el sopar popular.
00:30h. Actuació de l’orquestra Dr. Jekyll.

DIUMENGE 31 JULIOL
12:00h. Degustació de Vermut per gentilesa de la Bodega Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada. Seguidament, es repartirà la carn per a aquelles persones inscrites al concurs de paelles, a més de cervesa cortesia de Sevisal i Bodegas Blasco.
S’admetran les inscripcions per al concurs de paelles fins al divendres a la nit. El lloc d’inscripció serà el Casal fester.
14:00h. Concurs de Paelles. Cantem i ballem amb la xaranga “Alaburié 2.0”
20:00h. Teatre Infantil (campanya de difusió de música i teatre de la Diputació Provincial d’Alacant).
22:00h. Sopar popular de sobaquillo.

DILLUNS 1, DIMARTS 2 I DIMECRES 3 D’AGOST – “BOUS Al CARRER”
De les 19:00h fins a les 22:00h soltà de vaquetes a càrrec de la ramaderia ‘Coves’ i, a continuació, tothom al carrer a sopar.