• Será a la Pineda de la Casa de la Cultura

La Casa de Cultura de Burjassot serà, de nou, el punt de trobada de la ciutadania per a celebrar la festivitat de tots els valencians, el 9 d’octubre. Després de dos anys en què el dinar de germanor no ha pogut celebrar-se, les calderes d’arròs amb fesols i naps tornaran en 2022 a coure en la Pineda de la Casa de Cultura, podent-se degustar aquest plat tan típicament valencià.

Organitzada per la Comissió de Festes Sant Roc 2023 i comptant amb el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, la jornada festiva del 9 d’Octubre començarà a les 12.00 hores en la Pineda on hi haurà jocs infantils i on no faltaran tampoc els Jocs Tradicionals de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”. Hi haurà també música en directe durant el dinar.


ESPECIAL 9 D´OCTUBRE 2022

Especial 9 d´Octubre

Consulta l´especial


Les persones que es queden a dinar en la Pineda de la Casa de Cultura, on el repartiment d’arròs es realitzarà a partir de les 14.00 hores, hauran de portar plat i coberts. Com a novetat enguany, les famílies o grups de tres o més persones hauran de portar recipients on es posaran les racions d’arròs per al seu posterior autoservei en la taula. Aquesta acció es durà a terme enguany amb l’objectiu que el repartiment de l’arròs siga més ràpid i tots els presents en la Pineda puguen degustar-lo sense tindre molta espera.

A més de comptar amb la col·laboració de “El Piló”, en la jornada també es comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles de Burjassot, les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza i del Encuentro, les Festes de Capità Uribarry i 613 Vivendes, l’Associació de Veïns de Mestre Lope i l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.