• Demà, a les 20h, la gran desfilada tornarà a omplir de color, música i tradició els carrers de la ciutat

La ciutat de Torrent es prepara per a viure el moment cim de les festes patronals: la Gran Entrada Cristiana i Mora. La gran desfilada tornarà a omplir de color, música i tradició els carrers de Torrent després de dos anys d’aturada, amb un recorregut que s’iniciarà demà a les 20h des de la parròquia de Muntanya-Sión i que discorrerà pel carrer del ‘Convent’ fins a arribar al col·legi Trinitàries, on conclourà.

Cal destacar que l’acte, en el qual participaren més de 12.000 persones, entre festers, convidats i visitants, comptarà amb un espai reservat per a persones mobilitat reduïda i podrà seguir-se en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Segona trabucà

Aquesta vesprada, a les 19h, se celebrarà la segon trabucà, acte en el qual el capità cristià, Nicko Magán, lluitarà feroçment contra el bàndol moro per recuperar el control de la Torre, retornant-li’l, així, als cristians. Igual que la primera trabucà i la Gran Entrada, aquest esdeveniment podrà seguir-se a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Torrent.