• Será el dissabte 25 de març

El dissabte 25 de març, Duanes de la Mar tornarà a vestir-se de festa amb la celebració del Mig Any de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de Loreto. Una cita que arriba a la seua huitena edició i que cada any congrega a un major número de públic.

El Mig Any que organitza la Comissió de Festes Mare de Déu de Loreto té com a fi que el municipi i els seus visitants puguen gaudir, un any més, d’una celebració a l’altura d’aquesta centenària festivitat. La proposta parteix de l’esforç col·lectiu i no lucratiu de cadascun dels  membres de la Comissió i prioritza la festa diürna amb la finalitat de garantir la convivència veïnal.

El punt neuràlgic tornarà a ser el Passeig Jaume I. La programació inclou l’adaptació d’actes de gran èxit que es realitzen en les festes patronals com són les simultànies d’escacs, la pilota valenciana, les activitats infantils (que cada any gaudeixen de major protagonisme més enllà del complet Dia dels Xiquets i dels Xiquetes que ja se celebra) i, com no, el Baret dels Bous a la Mar.

La programació és la que segueix:

08:30 h. Despertà pels carrers de Duanes a càrrec de la Comissió de Festes i les Penyes Marineres.

11:00 h. Extraordinària Partida de Raspall al carrer Verge de Loreto. Luca, Tomaca i Pablo contra Generós d’Oliva, Joan i Vicent.

11:00 h. Simultànies d’Escacs al Passeig Jaume I.

11:30 h. Gran inici del BARET DELS BOUS al Passeig Jaume I.

12:00 h. Activitats infantils, inflables i ensordidora globotà per a tots els xiquets i xiquetes en el mateix emplaçament.

Al voltant de les 15:00h, la Comissió de Festes oferirà paella valenciana a preus populars fins a fi d’existències. La festa continuarà amb el millor Tardeo Mariner fins les 18h.