• El certamen, un dels més importants del món en el sector turístic, se celebra del 7 al 9 de novembre

La Diputació de València, amb la seua marca València Turisme, participa des de hui i fins dimecres que ve en la nova edició de la fira internacional de turisme World Travel Market (WTM) de Londres, on representa l’oferta turística i les propostes dels principals destins de la província.

La WTM de Londres és una de les fires de turisme més importants del món, juntament amb la ITB de Berlín i FITUR de Madrid. València Turisme participa en la WTM com a expositor dins de l’espai del destí Comunitat Valenciana, juntament amb la resta de marques turístiques de la CV (Costa Blanca, Castelló Mediterrani, Visit València, Benidorm i Alacant City & Beach).

A més, com a part del destí de la província de València també participen Oliva, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Ruta del Vino Utiel Requena, Paterna, Gandia i Cullera (estes dos últims com coexpositores).

La província acudix al certamen londinenc amb informació detallada dels productes turístics de les empreses i els destins oferits actualment, com els relacionats amb el birdwatching, el cicloturisme, els viatges amb tren i el turisme MICE. També donarà a conéixer la plataforma Film València, que promou rodatges de la indústria audiovisual en el territori valencià.

A més, València Turisme ha concertat diverses reunions professionals durant els tres dies de duració del certamen amb agents turístics internacionals, amb la finalitat de conéixer les seues demandes, opinions i plans d’acció, així com per a informar-los sobre el destí, els enllaços aeris, els productes turístics i l’activitat turística empresarial de la província de València, i impulsar sinergies entre els participants.

L’espai expositiu de València Turisme compte durant estos dies amb la presència, com a representants dels destins de la província, del diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor; l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo; els regidors de Turisme de Gandia, Cullera i Oliva, Vicent Mascarell, Débora Marín i Kino Kalafat, respectivament; i el director del servei de Turisme, Xavi Pascual.

El diputat de Turisme ha mostrat la seua “satisfacció en el primer dia de la fira per l’interés suscitat entre els professionals que visiten el certamen per l’oferta de la província”, a més de destacar la “aposta de València Turisme per continuar treballant el mercat britànic, que té una presència important en molts destins de la nostra província”.

A més, este matí han visitat l’estand el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez; i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García, entre altres.