• Irene i Inés es van despedir del món faller algemesinenc

Algemesí ha acomiadat este passat dissabte a les Falleres Majors 2020-2022, Irene Espiritusanto Domingo i a Inés Puigvert Bolinches, en el Teatre Municipal.

La Federació Junta Local Fallera d´Algemesí, encapçalada pel president Juanvi Talamantes i per l´alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, van recollir a les dues FFMMC de les seues respectives cases i van ser acompanyades en comitiva junt a les corts d´honor i delegació infantil fins al teatre. 

Les presentadores de l´acte van ser Paula Clari i Addaya Muñoz.

En el transcurs de l’acte, també la FJLF els va obsequiar a tots amb un vídeo amb record dels anys viscuts. Seguidament feren els seus parlaments Irene i Inés agraïnt el viscut i, posteriorment, el president i l’alcaldessa per a tancar l’acte. A continuació, gaudírem d’una mascletà nocturna al parc Salvador Castell com a cloenda de l’acomiadament.

Proclamació de les Falleres Majors d´Algemesí 2023

Al finalitzar el regnat de Irene i Inés, és torn de proclamar a les màximes representants de 2023, Daniela Martínez Olaya i Aida Moreno Ribes, que estaran acompanyades per les seues corts d´honor i la delegació infantil. L´acte serà este próxim dissabte a les 20h en el Teatre Principal. 

Pots vore l´acte complet per Berca TV en youtube. 

 

👤📸 FJLF Algemesí