Després de dos anys de parèntesi torna l’emblemàtic concurs per seleccionar el cartell anunciador que millor represente la Festa de la Mare de Déu, organitzat per les regidories de Turisme, Cultura i Festes i coordinat des del Museu Valencià de la Festa.

Al concurs podran participar totes les persones que ho desitgen, amb un màxim de 3 treballs, però complint certs requisits com que el cartell haurà de ser inèdit, adoptar la forma vertical amb les mides 70 x 50 cm o presentar-se sobre una superfície rígida de cartó o cartó ploma. A més, haurà de figurar la llegenda següent: FESTES DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT ALGEMESÍ, 7 I 8 DE SETEMBRE DE 2022, PATRIMONI DE LA HUMANITAT (UNESCO).

Es concedirà un premi únic de 1.500 euros. Un jurat, nomenat amb antelació, donarà a conéixer el veredicte la setmana següent al termini de presentació. Es realitzarà una selecció entre els treballs participants per exposar-los durant el mes de setembre al Museu.

Els treballs es poden presentar de manera presencial, correu postal i correu electrònic al Museu de la Festa  fins al dijous 23 de juny a les 14.00 hores. Per a consultar tota la informació i els requisits detallats es pot accedir a les bases del concurs a través del següent enllaç.