• La 50 edició del Consurs Internacional d´Allipebre és el plat fort de la tornada de les Festes

Catarroja recuperarà les Festes Majors amb tota la seua intensitat per a aquest any 2022, amb un plat fort, el que significarà la 50 edició del tradicional concurs internacional de allipebre que enguany vindrà acompanyat d’un certamen professional amb xefs de gran nivell. La música no faltarà en un programa que es prolongarà durant tot el mes de setembre i que tindrà com a cap de cartell a la interprete, Ana Mena, i que, a més, tornarà a gaudir amb tota el seu esplendor de la festa d’interés local que són els Moros i Cristians de Catarroja.

Estem enfront d’un any de retrobaments, ja que tornen les nostres festes en tota la seua esplendor, amb actes tan emblemàtics com el nostre concurs de allipebre en el seu 50 aniversari o la tornada als carrers dels Moros i Cristians, totes dues celebracions reconegudes a nivell turístic i que són un emblema de Catarroja com a poble. A més, comptem amb un programa molt transversal que tindrà activitats per als més menuts, joves i adults, un retorn en gran”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

En les pròximes setmanes es donaran a conéixer les dates i el calendari d’esdeveniments de les festes populars de Catarroja 2022 en un any que s’espera molt especial. El retrobament amb les festes ens porta una programació molt transversal que engloba pràcticament totes les opcions d’oci per a molt diverses edats, des de la cultural, tradicional, gastronòmica, passant per la musical i la pirotècnica.