• El servei de salvament i socorrisme està operatiu d’11.00 a 20.00 hores i a partir de l’1 de juliol començarà a les 10.30 hores

Benicàssim ja ha posat en marxa el dispositiu de salvament i socorrisme que estarà operatiu de manera ininterrompuda fins al pròxim 30 de setembre. Fins al 15 de juny, i de l’1 al 30 de setembre, el servei es prestarà d’11.00 a 20.00 hores, mentre que del 16 de juny al 31 d’agost l’operatiu de salvament i socorrisme s’amplia l’horari, que serà de 10.30 a 20.00 hores. “Després de posar-ho en marxa aquest durant la Setmana Santa, reactivem el servei amb l’inici del mes de juny, moment en el qual obrim la temporada de bany de la temporada estival”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha continuat dient que “el servei de salvament i socorrisme s’uneix als serveis de temporada a les nostres platges com són els quiosquets, els llocs d’ombrel·les i hamaques o els quioscos de premsa i gelats, sumant seguretat i dinamització al litoral de Benicàssim”.

Un total de set casetes distribuïdes per les cinc platges del municipi allotjaran a l’equip de socorristes que conforma el dispositiu per a aquest estiu i que anirà reforçant-se a mesura que avança la temporada. A més dels socorristes, el dispositiu compta amb patrons, caps de platja, DUE i tècnics sanitaris. Quinze torres de vigilància, motos aquàtiques, embarcació pneumàtica, ambulància de Servei Vital Bàsic i pals de megafonia formen part dels recursos materials presents en aquest servei “amb el qual garantim la seguretat en l’ús i gaudi de les nostres platges”, ha indicat la regidora de Seguretat, Natividad Alonso.

I, a més de la seguretat a les platges, el litoral de Benicàssim ja compta amb els serveis de temporada com són els quiosquets que, igual que en l’anterior temporada hi ha set: tres a Heliòpolis, dos en Torre de Sant Vicent, un en l’Almadrava i un altre en Els Terrers. També ja estan en marxa els llocs d’ombrel·les així com els quioscos de gelats i quioscos de premsa. Tot això augmenta l’oferta turística del municipi durant la temporada.