• Un correfoc i un castell de focs piro-aquàtic tancaran aquesta nit els festejos en honor al patró de l’església

Benicàssim posa hui el punt i final a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. Després de deu dies de festa, un correfoc i un castell de focs piro-aquàtic seran els encarregats de concloure aquesta vesprada els festejos pel patró de l’Església.

Però abans d’això el municipi ha celebrat una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics, de xicotets a majors. I és que mentre que el públic infantil ha pogut gaudir de l’escola de circ amb Rico, el públic adult ha assistit a la missa en honor als majors de 80 anys i després d’això han gaudit del menjar de germanor que s’ha celebrat en el poliesportiu municipal. Les reines de les festes, Andrea Pérez i Marta Vicente, al costat dels festers i les festeres no han faltat al menjar, així com la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa, Susana Marqués.

L’entrada i exhibició de bestiar boví de Jaime Tárrega “Lucas” i el desafiament taurí entre les ramaderies de Sant Pere “Alba Atenea” i Alberto Garrido Falcó són els actes encarregats de tancar l’activitat en el recinte taurí.

En el pla cultural, i emmarcada en la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, durant la vesprada tindrà lloc la intervenció artística “El desapego frente al ego” en la qual els artistes Puntax, Jerónimo Uribe i Palito Dominguín pintaran sobre l’obra fotogràfica d’ULALALAU.

Finalment, a partir de les 20.00 hores començarà el correfoc des de la plaça de l’Estació amb la participació de la colla dels Dimonis de la Plana i Els Deus del Foc de Benicàssim. A la seua arribada a la platja Torre de Sant Vicent es procedirà al tret d’un castell de focs piro-aquàtic amb el qual Benicàssim s’acomiadarà de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva.