• Els pelegrins van participar en la tradicional “Caminada” des de Benifaió fins a la Basílica de la “Geperudeta”

Diumenge passat Benifaió va tornar a celebrar, després de dos anys sense celebració per la pandèmia, una de les festes religioses més arrelades de la població, la festa dedicada a la ‘Mare de Déu dels *Desamparats’.

El col·lectiu de festeres i festers de la Mare de *Déu 2022 de Benifaió, i un gran nombre de veïns, van acompanyar a la imatge de la patrona dels valencians des de l’ermita, durant la jornada del matí, fins a l’església parroquial Sant Pere Apóstol. Acabat el trasllat els assistents van desdejunar amb la típica “xocolatà” oferida pels les festeres.

Ja a la vesprada, a les 19.00 h es va celebrar la missa en honor la ‘Mare de Déu dels Desamparats’ a l’Església Sant Pere Apóstol. Seguidament en processó, encapçalada pel Grup ‘Benifaió en dansa’, els veïns van retornar a la patrona a la seua ermita on romandrà allí fins a la festa del pròxim any.

Els pelegrins compleixen la seua promesa

Dissabte passat la Plaça Major de Benifaió va ser el punt de trobada de veïns del municipi i molts altres provinents de localitats pròximes per a formar part de la peregrinació a la Basílica que tots els anys organitzen des de Benifaió.

Un gran nombre de pelegrins van complir la promesa de recórrer els més de 25 quilòmetres a peu que separen Benifaió de la capital del Túria en direcció a la Basílica de la Verge dels Desamparats.

MISSA DE CAMPANYA

Torna a reviure-la