• El divendres passat, 6 de maig de 2022 va tindre lloc a la Falla La Marina la XVII edició de la torrà de xulles per les empreses portuàries i col·laboradores

Un any més, i ja van dèsset des que va començar a celebrar-se en 2003, la A. C. Falla La Marina ha organitzat la seu tradicional “Torrà”, davall la directiva de la falla capitanejada per la presidenta Eva Cayuela Medina. Junt amb la comissió han assistit empreses portuàries, associacions, regidors de l’Ajuntament de Sagunt, el recent estrenat president de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Ramón Jarque, que junt a part de la seua executiva acompanyaren a les falleres majors: Sandra Ordiñaga y Aitana González.

Com en anys anteriors, a les 14:00h, els assistents han pogut gaudir d’un dinar a base de carn a la brasa en l’entorn de la Plaça de la Marina al nucli del Port de Sagunt, ubicació on la comissió planta els seus monuments fallers i on també es troba el casal (local social) de l’associació cultural. Com ve sent costum, la A. C. Falla La Marina hi ha va voler agrair a les entitats col·laboradores amb un obsequi i el sorteig d’un pernil entre tots els assistents.

Eva Cayuela, presidenta de La Marina, declara: “Un any més, l’A. C. Falla La Marina torna a acostar la nostra comissió i la nostra festa a un col·lectiu com ho és el portuari, a les empreses i als seus empleats. El port marítim sempre ha sigut un element fonamental del nostre entorn i més en el barri de la Marina. No en va, nombrosos membres de la nostra comissió treballen en diferents empreses del recinte portuari. La nostra iniciativa suposa un acte d’agraïment per la col·laboració que sempre ens presten i un merescut acte de bon veïnatge amb ells.”