• Les Falleres Majors de València i les seues Corts d´honor han celebrat este dijous l´últim assaig

Este divendres 6 de maig comencen els actes de commemoració de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de la ciutat de València. El programa d’actes d’esta celebració reprén la normalitat després del parèntesi de la pandèmia i, amb allò, torna un dels actes més esperats per tota la ciutadania i, en especial, pel món faller: la Dansà.

Per això, este dijous, les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor han celebrat l’últim assaig abans de la cita davant tot el públic. Només amb la premsa i amb els seus professors i professores com a testimoni, en un primer moment ha sigut el torn per a la Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, i la seua Cort d’Honor, així com per a la Fallera Major Infantil de València 2020-2021, Carla García Pérez, i la seua Cort d’Honor, que han demostrat que ballen a la perfecció.

Posteriorment, ha pres el relleu la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, i la seua Cort d’Honor, així com la Fallera Major de València 2020-2021, Consuelo Llobell Frasquet, i la seua Cort d’Honor, que han repassat tots els passos en perfecta coordinació.

El divendres a les 20.00 hores els xiquets i les xiquetes inauguraran les danses a la Mare de Déu amb la Dansà infantil, amb la participació de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor. Tres hores després, a les 23.00 hores, ho faran els adults amb la Dansà de les Falles, que comptarà amb la participació de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor. Ja el dissabte, després del castell de focs artificials que pirotècnia Tamarit dispararà a les 24.00 hores davant de les Torres dels Serrans, serà el torn per a la Dansà dels grups de ball de la ciutat.

📸 Armando Romero (JCF)