Dissabte passat, 21 de maig, i dins dels actes commemoratius del 50 aniversari, la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea va celebrar la presentació del llibre que recorda la seua història durant aquestes cinc dècades.

Anteriorment, els fallers i falleres fundadors que encara continuen pertanyent a aquesta Comissió, van tindre el privilegi de descobrir una placa com a testimoni d’aquests 50 anys d’història.

L’acte va comptar amb la presència de nombroses Falleres Majors i Presidents, tant de la comissió major com infantil, que han representat a la Falla al llarg d’aquests anys, de l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández, del regidor de Falles, Teo Núñez, i regidora de Cultura, Pepi Luján, a més dels fallers i falleres d’aquesta Comissió.

Fco Javier Fenollera, com a coordinador del llibre, al costat de Juanjo Peñas i Paula Fenollera, va ser l’encarregat d’endinsar als assistents en un llibre que resumeix la trajectòria viscuda d’aquesta cinquantenària comissió fallera.

En l’esdeveniment va poder intervindre l’alcalde de Mislata agraint a la Comissió, l’enorme labor i esforç dels fallers i falleres a mantindre vives, durant aquests 50 anys, les nostres tradicions festives i culturals.

Per a finalitzar la Comissió va oferir un vi d’honor als assistents culminant amb el tradicional pastís d’aniversari.