• L´elecció serà el próxim dissabte 28 de maig 

El dimarts 3 de maig es va tancar, durant la reunió de presidents, el termini de presentació de candidatures a Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt per a 2022-2023..

En aquesta ocasió són 4 les candidates que opten al càrrec de Fallera Major: Claudia Ramón i Ferrandis, de la Falla La Palmera i Fallera Major de la seua comissió al 2017, Elena Martín i Sánchez, de la Falla El Romano i Fallera Major de la seua comissió al 2019, Nuria Bueno i Caballero, de la Falla Plaça Ibérica i Fallera Major durant els exercicis 2020-2021-2022 i Teresa Aparicio i Matallín de la Falla Luis Cendoya , Fallera Major de la seua comissió al 2004.

Respecte al càrrec de Fallera Major Infantil, una única candidata s’ha presentat: Maite Nebot i Morales, de la Falla El Palleter, representant a la seua comissió a l’any 2022 com a Fallera Major Infantil.

D’aquesta manera, tal com indica el reglament faller, seran dos jurats els que decidisquen qui seran les pròximes Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt.

L’acte d’elecció serà el pròxim 28 de Maig a les 11 hores a l’aula de Cultura de Port de Sagunt. Al matí es donaran a conèixer públicament a les candidates per a posteriorment participar en un dinar amb el jurat.Per la vesprada serà el torn de les entrevistes personals i posteriorment el moment més esperat, quant l’Alcalde de Sagunt, des del saló de plens del consistori i per mitjà de la tradicional telefonada, revele el nom de les màximes representants falleres per a 2023 de la nostra comarca.

Aquestes són les cinc candidates: