• Algemesí ha sigut l´amfitriona de la IV Gala Fallera de la Comunitat Valenciana 

Els i les màximes representants de les juntes locals falleres de tot el territori valencià s´han donat cita este divendres a la ciutat d´Alzira en la quarta edició de la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que ha tornat a celebrar-se després del parèntesi que ha suposat la pandèmia. 

Enguany la Federació Junta Local Fallera d´Algemesí ha sigut l´encarregada de l´organització de la Gala, amb la col·laboració de la delegació de Juntes Locals de JCF. 

La sala Rex d´Alzira ha acollit l´acte, que s´ha iniciat a les 21:00h. 

La Gala ha estat presidida per la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, la seua Cort d´ Honor, el president de JCF, Carlos Galiana, la Fallera Major d´Algemesí, Inés Puigvert, i el president de la FJLF d´Algemesí, Juanvi Talamantes, que van rebre, abans de sopar, a tots els i les representants de les juntes locals falleres. 

Avanç de possar el punt i final a la nit, Carmen Martín, va dirigir unes paraules a les juntes locals falleres presents, en les quals va expressar el seu agraïment i felicitació per «fer possible les Falles de 2022, de la il·lusió» . «Estic segura que totes i tots heu posat de la vostra part perquè tot haja funcionat i les Falles d’enguany siguen recordades com unes de les mes boniques», va destacar.

Per a finalitzar la nit, Carmen Martín, FMV, Inés Puigvert, FMA, i els presidents de la JCF i FJLFA, Carlos Galiana i Juanvi Talamantes, van iniciar el ball que posava el punt i final a la gala. 

ELS ACTES AJORNATS A MARÇ, JA TENEN DATA

Les Falles 2022, encara no han finalitzat. Encara queden quatre actes que no s’han pogut celebrar per diversos motius (pandèmia i les pluges de la setmana fallera).

Per això des de Junta Central Fallera, han programat aqueixos actes per a l’última setmana d’abril i per a l’últim divendres del mes de maig.

Divendres 29 d´abril, a les 21:00h XVII Gala de la Solidaritat Fallera 

Dissabte 30 d´abril, a les 09:30h Entrega de Premis de les falles grans a la Plaça de l´Ajuntament 

Dissabte 30 d´abril, a les 17:00h «Gala dels 1» a l´Hemicicle de l´Ajuntament de València

i divendres 27 de maig a les 20:30h Gala Fallera a Fira València

📸 | Armando Romero (JCF)