• La Banda Juvenil de la Banda Primitiva de Llíria i de la Lira de Cheste protagonitzen este acte amb una entrada benèfica de 3 euros

La música és un llenguatge internacional que esborra fronteres. En el context actual, la Banda Primitiva s’advoca al sentit més solidari de la música amb un concert benèfic en favor d’Ucraïna, que tindrà lloc pròxim dissabte 14 de maig, a les 19 hores, en el teatre-sala de concerts de la societat.

L’esdeveniment solidari estarà protagonitzat per la Banda Juvenil de la Banda Primitiva de Llíria i la Banda Juvenil de la Lira de Cheste. Les dos formacions, dirigides pels seus directors titulars – Chano Silvestre i Raúl Domenech, respectivament – oferiran un concert benèfic, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a la causa ucraïnesa en col·laboració amb Unicef.

“Des que va irrompre el conflicte bèl·lic a Ucraïna, teníem clar que volíem contribuir a la causa d’alguna forma o altra”, explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “Entre totes les associacions que estan treballant en este sentit, hem volgut col·laborar amb Unicef perquè la nostra escola de música és Escola Amiga d’Unicef”.

Les entrades per al concert estan ja a la venda en les instal·lacions de la societat. A més, tots aquells que vulguen contribuir a la causa sense assistir al concert, poden fer un donatiu a través d’una fila zero que la Banda Primitiva ha habilitat a través del número del compte següent: ES03 3058 7097 4027 2000 0921.

“Esperem que la comunitat clarinera se sume a la causa i puguem recaptar com més, millor”, conclou el dirigent del Clarín.