• El tradicional Rastell romandrà obert fins al 4 de setembre als locals parroquials i forma part de la programació organitzada per aquest col·lectiu fester

El tradicional Rastell Solidari organitzat per la Confraria de la Santíssima Creu com cada any es va inaugurar ahir dimarts 29 d’agost i romandrà obert al públic fins al 3 de setembre als locals parroquials. Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per tal de recaptar fons per a Càrites. En l’acte van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Festes, Sandra Conde, la Regidora de Benestar Social, Elena Solís, la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo i regidores i regidors de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Després de la seua benedicció es va obrir el rastell en el qual es poder aconseguir tot tipus de peces d’artesania com fonts de vidre, davantals, mantells decorats, quadres, caixes artesanals, roba, material escolar, joguets i llibres. Tots aquests objectes són fruit del treball realitzat per les dones d’Alaquàs durant els últims anys i altres han sigut donats de manera solidària per veïnes i veïns.

Es tracta d’una activitat que forma part de la programació festiva organitzat per aquest col·lectiu i que continuarà el proper dimecres 6 de setembre amb la missa solemne i processó de la Santíssima Creu, on es ballarà el xum-xum i es llançarà un castell de focs d’artifici. Els actes continuaran el dimecres 14 de setembre amb la solemne eucaristia de l’Exaltació de la Santíssima Creu, el dia 15 a les 17:30 tindrà lloc la visita a la Residència de la Tercera edat organitzada per la Confraria. Els dies grans tindran lloc duant el cap de setmana. El divendres 16 a les 18 hores hi hauran jocs infantils i berenar a l’avinguda Miguel Hernández, a les 22 hores se celebrarà les Paelles i Torrà a l’Albereda Nord i a les 23 hores la revetlla popular.