• L´edició d´enguany és la més llarga de la història. Des de huí fins al 8 d´octubre

La Fira i Festes de Gandia (La Safor) d´este 2022 serà l´edició més llarga de la història. Després de dos anys sense poder celebrar-les enguany és l´any del retrobament.

La Fira començará esta vesprada (22 de setembre) i es prolongarà fins al 8 d´octubre. Comptarà amb 10 grans espais on es desenvoluparan les principals activitats: La Fira de l’Oncle de la Porra; La Fira de les atraccions; La Fira de l’Any Jubilar; La Fira Musical; La Fira de les Arts al Carrer; El Teatre Serrà en Fira; La Fira de les Tradicions; La Fira del Palau Ducal; La Fira Gastronòmica i La Fira de l’Esport.

Hi haurà fins a 25 espectacles musicals. Al parc de la Festa estarà el Rock i Pop Rock, les revetles en María Enríquez, música divertida a la Casa de la Marquesa i en les places de la ciutat música en valencià, tradicional, lírica o ritmes llatins.

A més, enguany es tanca l´Any Jubilar, on també es tindrá cert protagonisme amb tres exposicions, actes litúrgics, processons, un concert de música barroca i un piromusical.

El Tío de la Porra

El dissabte 24 de setembre i com a novetat, les bandes del Tio de la Porra faran una cercavila pels carrers de la ciutat repartint el programa de festes. El dia 30 amb l´arribada de les bandes del Tio de la Porra a la Plaça Major per a traure als xiquets de les escoles i posteriorment la concentració a la plaça Major.

Fira d´atraccions 

El recinte firal estarà obert desde demà 23 de setembre fins al diumenge 16 d´octubre. Hi haurà dos dies especials amb soroll reduït i altres dos amb preus reduïts.

PROGRAMA DE LA FIRA I FESTES 

L´Ajuntament de Gandia, ha obert una web especial amb tota la informació de la Fira i Festes 2022. Una web amb la informació de la fira, venda d´entrades, programació o un plànol de la ciutat. Més informació del web (ACI)