• En la Cordà, els Clavaris de Sant Miquel 2020 van disparar al voltant de 1300 dotzenes de diferents coets sota la supervisió de l’Associació Amics i Amigues de la Cordà d’Alaquàs

La pòlvora, la música i la tradició van marcar el passat dilluns 5 de setembre la festivitat de Sant Miquel d’Alaquàs. Les celebracions es van iniciar el diumenge a partir de les 23 hores amb la Pujà de Sant Miquel acompanyada de coets, foc i música. La imatge va ser traslladada des del carrer Sant Jeroni fins a la parròquia de la Mare de Déu de l’Olivar on va tindre lloc l’entrada i focs d’artifici.

Cap a les 2 de la matinada es va celebrar la tradicional Cordà de Sant Miquel en què els Clavaris van disparar al voltant de 1300 dotzenes de coets sota la supervisió de l’Associació Amics i Amigues de la Cordà d’Alaquàs. Per a la preparació de la gàbia on se celebra la Cordà, que enguay ha incorporat nous elements al sistema de muntatge de la tanca de protecció que envolta el perímetre on es realitza l’espectacle pirotècnic, cal destacar el treball realitzat pels Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alaquàs.

La processó va tindre lloc el dilluns 5 de setembre amb una desfilada de tots els festers i una entrà de foc.

Clavaris de Sant Miquel 2020