• La regidoria ha iniciat els contactes amb l’Autoritat Portuària de Sagunt per a poder disparar el tradicional castell dins del recinte portuari

La regidoria de Festes i Cultura Popular continua treballant en la programació festiva de Sant Joan i, amb motiu d’este esdeveniment, ha iniciat els contactes amb l’Autoritat Portuària de Sagunt per poder disparar el tradicional castell dins del recinte portuari.

Concretament, s’ha mantingut una reunió de coordinació en la qual s’han especificat els terminis i necessitats plantejades per la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, i els representants de l’Autoritat Portuària a Sagunt, Celso Martínez i Raúl Cueto.

En este sentit, segons ha explicat la regidora Asun Moll «la intenció és utilitzar la zona terrestre del pantalà per a disparar el tradicional castell la nit del 23 al 24 de juny. Un lloc emblemàtic per a la ciutat i que l’Autoritat Portuària cedix per a la seua organització amb l’objectiu de col·laborar amb la programació festiva».

Moll també ha afegit que «pròximament es presentarà esta programació, que ja avancem que comptarà amb els habituals espectacles de percussió, correfoc i una actuació musical, a més del referit castell de focs artificials».