• L’alcalde, Pepe Garrigós, ha valorat molt positivament les festes 2022 i la implicació mostrada per la població

Centenars de persones van participar anit de manera multitudinària en la tradicional Pujà del Santíssim Crist a l’ermita. Un dels actes més emotius i populars de les celebracions del poble i amb el qual les alcudianes i els alcudians es van acomiadar de les primeres Festes Majors després de la pandèmia.

Un gran castell de focs d’artifici posava el colofó a unes espectaculars festes, marcades per una gran participació, en les quals els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins, i també gent d’altres poblacions de la comarca, han gaudit al màxim de tots els actes organitzats per la Regidoria de Cultura i Festes.

L’alcalde, Pepe Garrigós, ha valorat molt positivament les Festes Majors 2022 i «la implicació mostrada per la població, que ha tornat a omplir els carrers després de dos anys d’absència, i hem donat exemple del que és l’Alcúdia de Crespins, un poble viu, alegre i acollidor».

Finalment, el primer edil ha volgut agrair i reconéixer de manera especial la tasca i el compromís de la Festera Major 2022, Neus Beniel Roselló, dels festers i festeres, de les seues famílies, de la Comissió de festes, de la regidoria de Cultura i Festes, Amparo Albalat, de totes les regidories que han intervingut en aquestes festes, de la brigada d’obres, de totes les empreses col·laboradores, associacions, Policia Local, Protecció Civil i de tot el poble en general.