Amb un cap de setmana molt intens en el que no hi ha faltat els tradicionals actes com la Dansà, l’Ofrenà, la Cremà, la Cordà… l’Alcúdia de Crespins va tornar a gaudir de les festes patronals de Sant Onofre dos anys després. Anit, la processó al Sant i un castell de focs artificials posava el colofó a un cap de setmana marcat per l’alta participació en tots els actes i activitats programats per la Regidoria de Cultura i Festes i per la segona edició del Mercat d’Ací.

Amparo Albalat, regidoria de Cultura i Festes, valorava les festes com «molt intenses, tant en participació com emocionalment. La participació ha sigut un èxit i això ens ompli de satisfacció. Des d’ací vull felicitar a totes les associacions, a tots els companys de la corporació municipal, als treballadors i treballadores de l’Ajuntament, a protecció Civil, Policia Local i molt especialment als Festers i Festeres 2019, a la falla la Sènia i a les veïnes i veïns del carrer Sant Onofre que s’han entregat per complet a la festa i han sigut uns grans representants del nostre municipi».

Per la seua banda, Pedro Garcia, regidor de Promoció Econòmica ha valorat molt positivament la celebració de la segona edició del Mercat d’Ací, ja que han estat dos dies «molt complets on a part de gaudir i comprar productes ecològics i de proximitat, s’hi ha pogut participar de les diferents activitats que s’han realitzat al llarg del cap de setmana, sobretot per part dels infants on han pogut aprendre jugant dels valors de l’Agenda 2030 sobre sostenibilitat i ecologisme». Garcia ha agraït a totes les associacions participants i a les empreses col·laboradores la seua implicació perquè gràcies a elles «el Mercat d’Ací ha sigut un èxit».

Finalment, l’alcalde, Pepe Garrigós ha destacat l’alta participació en els actes i l’absència d’incidents, ja que no s’ha registrat cap dany material ni personal durant els festejos.