• Les 146 candidates s´han fet la primera fotografia de grup i han pogut conéixer als membres del jurat

Setembre ja ha arribat i l’Elecció està cada vegada més prop. Les 73 xiquetes i les 73 xiques comencen, des de hui, dos setmanes intenses d’entrevistes i proves amb els jurats, que veuran la seua fi el proper divendres 30 de setembre, dia de ‘La Fonteta’.

Per això, este divendres han tingut la primera trobada oficial dins d’aquest periode: les xiquetes jugaven i feien bromes, mentre que les xiques esperaven amb ganes fer-se les fotos i veure en persona els membres del jurat amb qui compartiran unes intenses jornades.

Abans, les candidates a Falleres Majors de València de 2023 han pogut conéixer al president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i a la Directiva de JCF.

Totes elles, vestides per a l’ocasió, han posat per als mitjans de comunicació en les escalinates del Palau de Les Artis, fent així les tradicionals fotografies que marquen l’inici de les proves: primer foto de xiquetes, i després amb el seu jurat; les 146 candidates juntes; i per últim majors amb els seus jurats i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

Seguidament, la comitiva s’hi traslladava cap a la seu de Junta Central Fallera perquè el jurat es presentara personalment. Per davant, hores de convivència i de records fallers únics.

S´inagura el Parc de les Falles 

Este dissabte, la ciutat de València compta amb una nova zona verda. Es tracta del «Parc de les Falles» un bosc urbà amb un centenar d´arbres dins del llit del Jardí del Túria, que han sigut impulsat pels membres de 70 comissions falleres. 

Es troba en una de les noves zones de la fase XIV del jardí, enfront de les instal·lacions de l´Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. 

Esta iniciativa va sorgir del projecte Salvar la Terra del Festival Internacional de Cinema Infantil de València. Esta nova zona verda compta amb desenes d´arbres i diverses espècies, com els xops.