Les candidates a Falleres Majors de València han iniciat este cap de setmana les proves de la segona fase de l’Elecció, que s’estendrà fins el pròxim 30 de setembre.

En el cas de les candidates a Fallera Major Infantil de València, este diumenge el seu jurat ha programat una intensa jornada, durant la qual han visitat diferents espais del centre de la ciutat, com ara les places de l’Ajuntament, de la Reina, de la Mare de Déu i de l’Almoina i l’Estació del Nord.

La ruta ha començat en la plaça de l’Ajuntament, des d’on s’han dirigit pel carrer Sant Vicent fins la plaça de la Reina per a continuar fins la plaça de la Mare de Déu, on han visitat un estand on han pogut conéixer més de prop la Copa Davis, que començarà el pròxim dimarts precisament al pavelló de la Font de Sant Lluís.

A continuació han creuat la Basílica fins arribar a la plaça de l’Almoina. I des d’allà s’han dirigit fins l’Estació del Nord, que acull este diumenge la final de la primera edició del Trofeu ‘Ciutat de València’ en cadira de rodes de A-Ball.

Les candidates han pogut presenciar de primerà mà la final d’esta competició i han visitat a la sala dels Mosaics l’exposició “Trobades de Llegenda”, organitzada per l’Associació de Futbolistes del València CF amb motiu del seu 25 aniversari, i que contempla des d’una col·lecció de 25 camisetes de les últimes temporades, fins a objectes únics de la història del club.

📸 Armando Romero (JCF) |