• El Teatre Principal de València acull la Gala Infantil de la Cultura 2024

La vesprada del dimecres 21 de febrer, el món faller infantil s’ha donat cita en el Teatre Principal de València per a reconéixer el millor Teatre Faller en la Gala Infantil de la Cultura de 2024.

El Teatre Principal de València s’ha omplit amb els més xicotets de les comissions que, emocionats, han ovacionat a tots els xiquets i xiquetes premiades en les respectives categories i modalitats dels concursos infantils de cultura organitzats per Junta Central Fallera i celebrats al llarg de l’exercici.

Durant l’acte, que ha comptat amb la direcció de Silvia Atienza i Kike Navarro, i que ha estat presidit per la Fallera Major Infantil de València, Marina García, la seua Cort d’Honor i el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, s’han entregat els admirats Saragüells i els premis del XLI concurs de Teatre Faller de Junta Central Fallera, així com els guardons del concurs literari i de declamació, tots ells organitzats per la Delegació de Cultura.

L’acte ha estat amenitzat per l’espectacle “Degala”, que ha comptat amb la participació de més de 20 persones, bona part d’elles participants en el concurs de Teatre Faller infantil, i que ha rebut els aplaudiments de tots els presents.

Quant als guardons del Teatre Faller, la comissió Rubén Darío-Fra Lluís Colomer ha aconseguit el primer premi amb la seua obra ‘El meu monyo i jo’. Completen el podi Arquebisbe Olaechea-Sant Marcelí amb ‘El misteri de Stuart Brown’ i Fra J.Rodríguez-Pintor Cortina amb ‘Invisible als ulls’.

Els anhelats Saragüells han reconegut, en cadascuna de les seues categories, als millors actors i actrius principals, de repartiment, novells i “menuts”, així com la millor direcció, escenografia i obra inèdita.

Durant la Gala Infantil de la Cultura també s’han entregat els premis del concurs de declamació i del concurs literari d’obres en llengua valenciana, en les categories de apropòsit i teatre.

Fotografies: Fotofilmax – Informa: Delegació de Mitjans

GALERIA

 


ENTRA EN EL ESPECIAL