• Durant els mesos de juliol i agost el castell medieval de la localitat es converteix en escenari d’actuacions de tango, teatre, màgia, escape rooms i música per a tots els públics

L’Ajuntament de Cullera aposta un estiu més per una oferir una àmplia i atractiva programació cultural dirigida a tots els públics en el lloc més emblemàtic de la ciutat, el castell medieval.

«Amb aquestes activitats volem posar en valor el castell de Cullera, que els visitants vengen a conéixer un dels llocs més emblemàtics de la ciutat atrets no sols per la seua història sinó també per la seua oferta cultural», ha manifestat Amparo Jover, regidora de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Cullera.

Programació ‘Nits del Castell’

Espectacles teatrals, rutes sorprenents, màgia i els reeixits ‘Escape Castle’ componen una de les ofertes culturals més originals i variades de la costa mediterrània per a aquest pròxim estiu.

«Pràcticament tots els dies fins al 31 d’agost hi haurà espectacles que complementaran l’oferta turística de la ciutat a través de l’oci i la diversió en un espai patrimonial únic», ha explicat Jover.

Des del 4 de juliol i fins al 31 d’agost, el Pati d’Armes del Castell de Cullera es converteix en l’escenari ideal per a la representació de diferents propostes escèniques.

“Amic *Frankie” és la proposta escènica triada perquè tant els més xicotets de la casa com els més majors gaudisquen d’un fantàstic musical candidat als Premis Max com a Millor Espectacle Infantil i Familiar. “Amic Frankie” tindrà lloc de dimarts a divendres a les 21.00 hores.

Eixos mateixos dies, a les 23.15 i 00.30 els visitants podran posar a prova el seu enginy i astúcia en el reeixit: “Escape Castle”. Una original proposta on un màxim de cinc persones seran tancades en una de les sales del castell i disposaran de 55 minuts per a poder escapar si són capaços de resoldre les pistes i endevinalles que tenen al seu abast. Un joc de fuita real i teatralitzada que posarà a prova l’habilitat dels visitants amb cinc temàtiques totalment diferents: “Inquisició”, “Conjur”, “El Tresor de Dragut”, “Misteri en el Museu” i “Viral Fuita Zombi”.

Els dissabtes, el públic podrà gaudir amb els espectacles de tango i els diumenges, tant grans com xicotets tindran ocasió de sorprendre’s amb un xou de màgia i il·lusionisme a “El Castell Màgic”.

L’aforament dels espectacles és limitat i és recomanable adquirir les entrades amb antelació a través de www.jmgestionteatral.com, www.entradas360.com  o en la mateixa taquilla els dies de cada actuació a partir de les 19.00 hores.