• Diumenge es va celebrar la processó en honor a Sant Agustí

Mascarell es troba aquests dies celebrant les seues festes patronals en honor a Sant Agustí, Sant Ramon i a la Divina Pastora, uns festejos molt esperats pel veïnat que després de dos anys reprèn amb molt d’entusiasme.

Així doncs, fins diumenge 4 de setembre la població de Mascarell comptarà amb una variada programació d’actes enfocada a tots els públics. De manera que, a més dels tradicionals actes religiosos dedicats als patrons, com ara la processó en honor a Sant Agustí que va tindre lloc ahir i que va comptar amb la presència de la Reina de la Vila, Paula Casino; la Reina de les Festes de Mascarell,  Ainara Moreno; i la dama de la Vila, Rocío Valero; de l’alcalde de Nules, David García; l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez; del regidor de Mascarell, Guillermo Latorre; i de la resta de regidors i regidores de l’Ajuntament de Nules, també es desenvoluparan actes taurins els dies  1, 2 i 3 de setembre amb l’exhibició de vaques i bou embolat de la ramaderia de Peris El Puig.

Així mateix, els actes populars i que congreguen a un gran número de veïnat centren també la programació amb sopars de pa i porta, esmorzars populars, o el concurs de paelles. A més, al llarg de tota la setmana també es pot gaudir del mesó de festes instal·lat a la plaça Major.

Per altra banda, els més menuts podran gaudir d’una mascletà infantil, i de diferents parcs infantils. També les persones majors de Mascarell tindran el tradicional dinar de socis-jubilats al saló multifuncional.

Amb tot, també hi haurà actuacions musicals amb el grup flamenc “Rumbologia” i discomòbil; cine amb la projecció “Records taurins de Mascarell”; cercavila de disfresses; i un concurs de dibuix anomenat “Portal de València”; entre d’altres.

De fet, tots els actes estaran presidits per la Reina de Festes de Mascarell, Ainara Moreno, i pels membres de la Comissió de Festes de Mascarell. Davant açò, el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre, assenyala que “des de la comissió de festes de Mascarell s’ha fet un gran esforç i un gran treball per a que el veïnat de Mascarell puga gaudir de nou d’aquest festejos”.