• L´artista faller de Sueca, ha faltat este dilluns 

Pascual Carrasquer Blasco, més conegut com «Pasqualet» ha faltat este dilluns als 96 anys (17/03/1926 – 13/06/2022). La JLF de Sueca ha informat la mort de l´artista faller a través de les xàrcies socials. El món faller de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes estan de dol. 

Carrasquer li va entregar la JLF de Sueca la seua màxima distinció «l´espiga d´or honorifica» també va impulsar un carrer amb el seu nom a Sueca i també un homenatge on va plantar la seua primera falla a la porta de sa casa en 1945, on cinc anys després en fundaria la falla Bernat Aliño (1950). 

Durant la seua trajectoria ha plantat més de 500 falles durant 60 anys, fins que va estar actiu (80 anys). 

Pasqualet va plantar en quasi totes les falles de Sueca (Cervantes, Av.Espanya, El Portal, Xúquer, Sucro, Mercat, Verge de Sales, Sol i Tarongers, 18 de Juliol…..), sent el autor de la falla fundacional de cada una. 

A la ciutat de Gandia va realitzar falles per a (Major i Passeig, Vilanova, Grau, República Argentina) A Cullera va realitzar falles per a (Plaça Espanya, Sant Antoni, Raval de Sant Agustí i La Bega). 

També a plantat en poblacions com Alzira, Algemesí, Sollana, Alaquàs, Benifaió, Catarroja, Silla i Xàtiva. 

En la ciutat de València, va realitzar falles per a (Monteolivete, Reina – Paz – San Vicente, Félix Pizcueta – Cirilo Amorós, Luis Santángel – Matías Perelló, Plaza Eduardo Marquina…..).

En el taller de Carrasquer s´ha format artistes fallers de la comarca de la Ribera com Andrés Martorell, Joan Martí Martínez, José Andrés Ibor Peiró, Pascual Roda Ferrando «Pasky Roda», este últim el seu fillol i deixeble predilecte, amb qui va compartir taller durant tres dècades.

Des de defestaenfesta.com, ens sumem a les mostres de condol a la familia, amics i al món faller. Descansa en pau Pasqualet.