• La Oreja de Van Gogh, Dani Fernández i el 40é aniversari de la Coral de Sant Jaume serán els protagonistes en les nits musicals de les festes de Vila-real 

La Oreja de Van Gogh i Dani Fernández encapçalaran el cartell musical de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, amb una important novetat: la incorporació del parc de la Maiorasga com a espai per a grans concerts després de les experiències positives de l’Arenal Sound o els espectacles de FITCarrer. Un tribut a Camilo Sesto, Orkesta Paraíso, Reincidentes o la Coral Sant Jaume, en la commemoració del seu 40é aniversari, completen la banda sonora de les festes en honor a la patrona de Vila-real. Totes les actuacions són completament gratuïtes.

El regidor de l’àrea, Diego A. Vila, i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, han presentat aquest divendres el cartell de concerts, en el qual les orquestres tornen a cobrar un protagonisme especial per a amenitzar els grans esdeveniments: Scream per a la Nit del Tombet de Bou i Avenida Sur per al macrosopar de veïns i veïnes, a les quals se sumarà l’Orquestra Montesol amb el seu espectacle infantil ‘La hechicera’. «Però, sens dubte, el plat fort d’aquestes festes arribarà amb La Oreja de Van Gogh, formació que havia d’haver-nos acompanyat ja en les festes de maig de 2020 que la irrupció de la pandèmia va fer impossibles. La banda basca és una de les més importants del pop nacional i ha donat recentment una nova demostració del seu talent i capacitat per a atraure al públic en l’Arenal Sound. Una aposta segura per al primer divendres de les festes, per a la qual estrenem el parc de la Maiorasga com a recinte per a grans concerts», explica Vila. «Després de les primeres experiències amb els concerts de Vila-real de l’Arenal o el FITCarrer hem vist que la Maiorasga funciona molt bé en les actuacions, té amplitud i capacitat, per la qual cosa volem donar-li un impuls com a espai de grans concerts, sobretot tenint en compte les obres que discorren en l’actualitat a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, amb motiu de la remodelació de l’estadi del Villarreal CF», puntualitza el regidor.

Presentació del cartell de concerts

A més de La Oreja de Van Gogh, l’altre plat fort de les festes serà Dani Fernández. L’ex membre d’Auryn arriba a Vila-real després del seu èxit en l’Arenal Sound, per a omplir la plaça Major l’últim dissabte de les festes. El tancament musical a la Mare de Déu de Gràcia tindrà enguany un marcat caràcter local, de la mà de la Coral Sant Jaume i el seu 40é aniversari, en el qual la llorejada formació coral vila-realenca repassarà els èxits del pop dels 80. «Una aposta per la nostra gent i la cultura local, també per a les nostres festes, que ja hem demostrat en els esdeveniments del Vila-real Talent. En aquesta ocasió, amb motiu de l’aniversari de la nostra Coral Sant Jaume, que no vam poder celebrar tampoc en el seu moment per la pandèmia. Una aposta també segura per a l’últim dia de les nostres festes», conclou Vila. El tribut a Camilo Sesto, l’XI Festival Nacional de Balls de Saló, Reincidentes i Orkesta Paraíso completen la programació musical de les festes.

Cartell de concerts de setembre

  • La Oreja de Van Gogh, divendres 2 de setembre, 23.30 hores, Maiorasga
  • XI Festival Nacional de Balls de Saló, dissabte 3 de setembre, 22.30 hores, plaça Major
  • Musical Tribut a Camilo Sesto, diumenge 4 de setembre, 22.30 hores, plaça Major.
  • Espectacle infantil «La hechicera» de l’Orquestra Montesol, dimarts 6 de setembre, 19.00 hores, plaça Major
  • Orkesta Paraíso i Reincidentes, dimecres 7 de setembre, 22.30 hores, Recinte de la Marxa
  • Orquestra Scream, dijous 8 de setembre, 22.30 hores, Recinte de la Marxa (Nit de Tombet de Bou).
  • Orquestra Avenida Sur, divendres 9 de setembre, 22.30 hores, parc de la Maiorasga (Sopar de veïns i veïnes).
  • Dani Fernández, dissabte 10 de setembre, 22.30 hores, plaça Major.
  • Concert del 40é aniversari de la Coral Sant Jaume: 40 i Pop, els 80 en concert. Diumenge 11 de setembre, 19.45 hores, plaça Major