• Consulta la programació d´actes 

Teulada (Marina Alta), ja esta preparada per a viure les Festes Patronals en honor a Sant Vicent Ferrer on començará des del 21 d´abril al 1 de maig.

Esta és la programació. Consulta´l.

PROGRAMA DE FESTES

Dijous 21 d’abril. L’Entrà de la Murta i Nit d’Albades.

13:00h. Volteig general de campanes.

14:00h. Entrà de la Murta amb coets a càrrec de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022.

18:00h. Concentració a la Plaça de l’Ajuntament, on es dispararà el tro d’inici de les festes, disparat per la Reina major i la Reina infantil 2022. A continuació, cercavila de la comissió acompanyada per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada i la xaranga Toca’t un ou.

19:00h. Visita a la Residència Ana Mª Espinós per a recollir la imatge de Sant Vicentet que, prèviament, haurà sigut pujada des de l’Ermita de la Font Santa.

Seguidament, trasllat en romiatge de la imatge pels Quintos de la Font Santa 2022 fins l’Ermita de Sant Vicent Ferrer, on es procedirà a l’entrega de medalles de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022, per l’alcalde Raúl Llobell Signes i la regidora de Festes Rosana Caselles Llobell.

22:00h. Nit d’Albades amb María Amparo Hurtado i Josep Juste (Pep Mama) els quals estaran a càrrec del cant, i Salvador López (Boro de Paterna) qui estarà a càrrec del vers, acompanyats de la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada. Concentració: Plaça de l’Ajuntament.

Divendres 22 d’abril. Coronació de les Reines de Festes

21:30h. Concentració de la Comissió de Festes 2022 a la plaça dels Porxes i posterior recollida de les Reines i Dames 2019. A aquestes les acompanyaran l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada i la xaranga Toca’t un ou. Cercavila fins l’Ajuntament per a la recollida d’autoritats i posterior desplaçament a la Plaça VIé Centenari.

22:30h. En la Plaça VIé Centenari es realitzarà l’acte de coronació de les Reines de Festes: la jove Lorena Ern Sapena i les xiquetes Emma Martínez Benavent i Kiara Sala Blazevski.

Finalitzar aquest acte, a la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc l’actuació de l’orquestra La Línea.

Dissabte 23 d’abril. Matí de les xiquetes i dels xiquets. Ofrena de flors a Sant Vicent Ferrer. Nit de quadrilles, penyes i comissions.

08:30h. Despertà amb coets a càrrec de la Comissió de Festes 2022 i II Diana Participativa d’Arrancada de Festes organitzada per la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada.

09:30h. Concentració de la Comissió Infantil al vestíbul de la sala d’actes de l’Ajuntament.

10:00h. A continuació, cassolada per a totes les xiquetes i els xiquets de la Comissió Infantil i per a totes aquelles persones que desitgen unir-se, amb eixida des de la Plaça del VIé Centenari. Es realitzarà un recorregut pels carrers del poble fins la Plaça de la Constitució.  Els acompanyaran la xaranga Toca’t un ou.

10:30h. Les Reines infantils inauguraran el parc a càrrec de Chusto Producciones.

De 12:00h a 13:30h.  L’hora del vermut, degustació de vermut blanc i roig, per a totes aquelles persones (majors de 18 anys) que desitgen tastar-los. Degustació per cortesia i elaborat pels cellers d’Antonio Llobell Cardona a càrrec de la Comissió de Festes 2022.

17:30h. Santa Missa a l’ermita.

18:30h. Ofrena de flors a Sant Vicent Ferrer. Concentració de totes les persones participants en l’Ofrena al carrer Sant Vicent Ferrer. Trasllat fins l’Ermita de Sant Vicent Ferrer acompanyats per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada i les xarangues Toca’t un ou, Xarangata i Garanxa Xaranga. L’itinerari serà dirigit per l’Associació de Portadors Sant Vicent Ferrer.

En arribar a l’Ermita, s’oferiran les flors que vestiran el ja tradicional tapís de Sant Vicent amb la col·laboració de l’Associació de Ames de Casa de Teulada. Maite Serrat Bertomeu actuarà com mantenidora de l’acte.

La Comissió de Festes de Sant Vicent Ferrer 2022 convida a tot el poble a participar en aquest acte per a donar-li la solemnitat que requereix.

21:30h. En la Plaça VIé Centenari es farà el tradicional sopar popular de quadrilles, penyes i comissions.

23:30h. Actuació de la gran Orquesta Titanic. Al finalitzar, hi haurà una actuació del DJ local JGARCIA per a totes aquelles persones que tinguen més ganes de festa.

Diumenge 24 d’abril. Baixada de Sant Vicent Ferrer.

08:30h. Despertà amb coets a càrrec de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022.

20:00h. Concentració de la Comissió de Festes 2022 a casa de la Reina. Seguidament, acompanyats per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada i la xaranga Toca’t un ou, es recollirà a les autoritats locals i es traslladaran a l’Església de Santa Caterina Màrtir.

20:30h. Baixada de l’imatge de Sant Vicent Ferrer en processó fins l’ermita. A l’eixida del sant de l’església es dispararan 21 salves a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

El recorregut serà el següent: eixida per la Plaça de l’Església, Plaça d’Espanya, c/ de Dalt, c/ de l’Hostal, c/ Cervantes, Plaça dels Porxes, c/ Constanza Ferrer, c/ Roquetes, Avinguda de Las Palmas i Ermita de Sant Vicent Ferrer.

A l’arribada del sant a l’ermita es dispararà un xicotet castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ. A continuació, es cantaran els goigs i l’himne al nostre Patró. Al finalitzar, es celebrarà la Santa Missa.

22:30h. Correfoc i batucada a càrrec d’Armidam des de la Plaça de l’Ajuntament.

00:30h. En la Plaça VIé Centenari, actuació de «Barco a Venus» (Musical Mecano) i, al finalitzar, actuació de la Orquesta No Comment.

Dilluns 25 d’abril. Festivitat de Sant Vicent Ferrer.

08:30h. Macro despertà amb coets i música a càrrec de la Comissió de Festes 2022 acompanyada per la xaranga Toca’t un ou i la Banda de Cornetas y Tambores Cristo del Milagro, de Quart de Poblet. Podran unir-se al acte totes les persones que tinguen l’acreditació corresponent (CRE).

09:00h. Missa a l’Església Parroquial.

11:30h. Concentració de la Comissió de Festes 2022 a casa de la Reina. Acompanyada per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla El Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada” i la Banda de Cornetas y Tambores Cristo del Milagro de Quart de Poblet, procediran a recollir a les autoritats i es traslladaran a l’ermita.

12:00h. Solemne missa en honor a Sant Vicent Ferrer presidida per un eloqüent orador sagrat i cantada per la Coral Teuladina. Abans de finalitzar la missa, es nombrà a les persones que formaran la Comissió de Festes de Sant Vicent Ferrer 2023.

14:00h. Gran mascletà a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ al c/València.

17:00h Partida de Pilota Valenciana a llargues al c/ Sant Vicent Ferrer, organitzada pel Club de Pilota Teulada.

ROJOS

Servici:

MALIA (LAGUAR)

Resta:

FERRER (LLIBER)

HECTOR (LAGUAR)

JUAN (TEULADA)

BLAUS

Servici:

GAIZKA (PAÍS BASC)

Resta:

PABLO (SELLA)

FAGECA (FACHECA)

JORGE (POBLE NOU)

Contarem amb la presència de la Reina i la presidenta de Festes per a efectuar el servici d’honor.

18:30h. Concentració de la Comissió de Festes 2022 a casa de la Reina major. Seguidament, recollida de les autoritats locals i trasllat a l’Ermita de Sant Vicent Ferrer.

19:30h. Solemne processó de l’imatge de Sant Vicent Ferrer des de l’ermita fins l’església, acompanyat per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, la Colla El Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada, i la Banda de Cornetas y Tambores Cristo del Milagro de Quart de Poblet.

A l’eixida del sant es dispararan 21 salves a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

Durant la processó, actuació del Grup de Danses Font Santa de Teulada.

El recorregut de la processó transcorrerà per l’Avinguda Las Palmas, c/ Colón, c/ Mestre Mulet Borrell, Plaça de la Constitució, c/ Canónigo Vallés, c/ Calvo Sotelo (pujada i baixada), c/ dels Ferrers, c/ València, c/ Sant Bonaventura, c/ Costera del Campanar i Plaça d’Espanya.

Al final del Raval (c/ Calvo Sotelo), es dispararà un xicotet castell de focs artificials en honor al Sant i a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

La Comissió de Festes, amb la finalitat de facilitar la bona organització de la processó, li prega a tota la gent que participe, pujar al final del Raval per a no obstaculitzar el recorregut, si fora possible.   Una vegada finalitzat el xicotete castell, es tornarà a formar la processó i baixarà el Raval per a continuar fins l’església.

A l’entrada del sant es dispararan 21 salves a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ. A continuació, es cantaran els goigs i l’himne al nostre Patró. Al finalitzar, es dispararà un magnífic castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ al c/ València.

00:30h. En la Plaça VIé Centenari, actuació de l’orquestra Gravity. A l’intermedi, es procedirà a l’acte d’entrega de la vara de comandament a l’alcaldessa o a l’alcalde babau per al dia següent. Si encara voleu més marxa, espereu a l’última hora i finalitzarem la nit amb JGARCIA.

Dimarts 26 d’abril. Carrosses.

08:30h. Despertà amb coets a càrrec de la Comissió de Festes 2022 acompanyats per la xaranga Toca’t un ou.

11:30h. Concentració de la Comissió a casa de la presidenta de Festes 2022 Vero Ortolá Puig (c/ Calvo Sotelo, 35). Acompanyats per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada i la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada, es recollirà a les autoritats locals i es traslladaran a l’ermita.

12:00h. Solemne missa en honor a Sant Vicent Ferrer presidida per un eloqüent orador sagrat i cantada per la Coral Teuladina. Al finalitzar la missa es dispararà la tradicional traca quilomètrica reforçada.  El recorregut serà per l’Avinguda Las Palmas, c/ Colón, c/ l’Hostal, c/ de Dalt i Plaça Espanya, a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

14:00h. Mascletà al c/ València a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

17:00h. Final del concurs de coloms esportius.

18:00h. Gran cavalcada de carrosses i disfresses des de l’Avinguda Las Palmas acompanyats per les xarangues Toca’t un ou i Cachorras Band i la batucada Bunpada. La cavalcada obrirà amb els Óssos Amorosos els quals repartiran tot el seu amor.

Al finalitzar, en la Plaça de l’Ajuntament es procedirà a l’entrega de premis corresponents a les carrosses i al concurs de coloms.  Després es repartiran coques a totes les persones que hagen assistit.

00:00h. I si encara hi ha ganes de ballar, seguirem amb l’actuació de l’orquestra Vértigo. Per acabar, si encara estàs ací, podrem gaudir del DJ JGARCIA.

Dimecres 27 d’abril. Muntatge de cadafals, missa de difunts i bous.

A partir de les 06.00h Muntatge de cadafals.

09:00h. Missa a l’Església Parroquial.

09:30h. Esmorzar popular cortesia de Carns i Embotits Domingo.

11:00h. Concentració de la Comissió de Festes i autoritats locals en la Plaça de l’Ajuntament. Acompanyats per la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada, es traslladaran a l’Ermita de Sant Vicent.

11:30h. Missa en sufragi dels difunts cantada per la Coral Teuladina.

12:30h. Al finalitzar la missa, la Comissió de Festes 2022 i les autoritats locals visitaran el Centro de Día de Enfermos de Alzheimer.

13:00h. La Comissió de Festes 2022 oferirà un vi d’honor a totes les persones pensionistes i jubilades del nostre poble al Centre Social.

17:00h. Gimcana infantil (amb proves i concursos) per als més xicotets en la Plaça VIé Centenari a càrrec de Chusto Producciones.

17:30h. Al Pavelló Municipal d’Esports hi haurà un emocionant partit de bàsquet del Junior Masculí de Teulada. La Reina de Festes efectuarà el servici d’honor.

18:30h. Entrada d’exemplars a càrrec de la ramaderia Coves, pel següente recorregut: c/ Alacant, c/ Mestre Mulet i recinte taurí.

19:00h. Amollament d’exemplars (5 vaques i 1 bou) a càrrec de la ramaderia Benavent.

21:30h. Al finalitzar els bous, la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022 oferirà sopar popular a tota la gent inscrita prèviament (lloc per a reservar: el casal i lloc de recollida: Plaça La Creu).  Es repartirà cervesa, cortesia de Industrias y Distribuciones Sevisal Teulada (lloc de recollida: el casal).

23:30h. Amollament d’exemplars (5 vaques) a càrrec de la ramaderia Coves.

01:00h. Bou embolat a càrrec de la ramaderia Coves.  Embolaran el bou els emboladors El Trençat.

Dijous 28 d’abril. Dia d’exemplars.

12:00h. Amollament d’exemplars (5 vaques i 1 bou) a càrrec de la ramaderia Coves.

17:30h. Partit de futbol al Camp Ricardo Benavent.

17:30h. Espectacle infantil A la de 3 a càrrec de Chusto Producciones a la Plaça VIé Centenari per a les xicotetes i xicotets.

19:00h. Amollament d’exemplars (5 vaques i 1 bou) a càrrec de la ramaderia Coves.

21:30h Al finalitzar els bous de la vespada, la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022 oferirà sopar popular a tota la gent inscrita prèviament (lloc per a reservar: el casal. Lloc de recollida: Plaça La Creu). Es repartirà cervesa, cortesia de Bodegas Blasco Teulada (lloc de recollida: el casal).

23:30h. Amollament d’exemplars (5 vaques) a càrrec de la ramaderia La Paloma.

01:00h. Bou embolat a càrrec de la ramaderia La Paloma. Embolaran el bou els emboladors El Trençat.

Divendres 29 d’abril. Dia de bous. Nit Remember.

12:00h. Amollament d’exemplars (5 vaques i 1 bou) a càrrec de la ramaderia Coves.

17:00h.  A la Plaça VIé Centenari hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Chusto Producciones per a les xiquetes i els xiquets. Seguidament, es repartirà aigua amb llimó per cortesia de Ca El Tramusser de Gata de Gorgos.

18:30h. Entrada d’exemplars a càrrec de la ramaderia Coves. El recorregut serà el següent: c/ Alacant, c/ Mestre Mulet i el recinete taurí.

19:00h. Al Pavelló Municipal d’Esports hi haurà un emocionant partit de bàsquet del Senior Femení de Teulada. La Reina de Festes efectuarà el servici d’honor.

19:00h. Amollament d’exemplars (5 vaques i 1 bou) a càrrec de la ramaderia La Paloma.

21:30h. Al finalitzar els bous, la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022 oferirà sopar popular a tota la gent inscrita prèviament (lloc per a reservar i recollida: el casal).

23:30h. Amollament d’exemplars (5 vaques) a càrrec de la ramaderia Benavent.

01:00h. Bou embolat a càrrec de la ramaderia Benavent.  Embolaran el bou els emboladors El Trençat.

01:00h. A la Plaça VIé Centenari, Remember amb festa biquini club. Amb les actuacions de: WARM UP –DJ Little Sounders, JOSE COLL, GEMELOS –Puzzle, SENSITY WORLD, ISMAEL LORA –Rockola. Tot dirigit per Bartual.

Dissabte 30 d’abril. Día de les Quintades.

09:00h. Despertà amb coets a càrrec de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022.

10:00h. Despertà amb música a càrrec de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022 acompanyats per les xarangues Toca’t un ou i Xarangata.

11:30h. A la Plaça de la Constitució, atraccions a càrrec de Chusto Producciones.

12:00h. Concentració de quintades, penyes i quadrilles a la Plaça de la Constitució   Acompanyats per les xarangues Toca’t un ou i Xarangata, visitaran a les persones més majors del nostre poble.

13:00h. A la una, una amb Anís Tenis. No et perdes «Casalla on tour». A ritme de pasdoble faran un brindis la Reina i la presidenta acompanyades de tota la Comissió de Festes SVF 2022.

14:00h. Paella gegant cuinada per Riquelme per a tots els assistents. El dinar estarà amenitzat per les xarangues Toca’t un ou i Xarangata.

16:30h A la Plaça VIé Centenari, passarem una entretinguda vesprada amb les orquestres, La Tribu i La Límite. Al finalitzar, hi haurà una actuació del nostre DJ JGARCIA.

Diumenge 1 de maig. Fi de festes.

11:00h. Degustació de la tradicional Tapa Festera a la Plaça VIé Centenari, en benefici de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2023.

12:00h. Actuació del musical «El Reino del León» a la carpa instal·lada a la Plaça VIé Centenari.

18:00h. El gran musical «Top Talent», per a tots els públics. Seguidament, es donarà el relleu a la Comissió de Festes de Sant Vicent Ferrer 2023 amb l’entrega dels rams. I, per a finalitzar les festes, es dispararà un castell de focs artificials a la Plaça VIé Centenari a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ.

Diumenge 8 de maig, romiatge a la Font Santa.

10:00h. Concentració a l’ermita de Sant Vicent Ferrer de les Comissions de Festes 2022 i 2023, acompanyades de totes aquelles persones que desitgen participar a la romeria de la Font Santa, la Colla el Falçó Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada i l’Associació de Traginers Alejandro Morell. Durant el trajecte a la Font Santa, es representarà el “Miracle de la creueta de l’Ave Maria”.

12:00h. A l’Ermita de la Font Santa, missa en acció de gràcies a Sant Vicent Ferrer cantada pel Cant Jove Teulada. A continuació, dinar popular a l’àrea Recreativa de la Font Santa.  Hi haurà servici de bar amb menjar i beguda per part de la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2023.

Observacions: Durant els dies de bous queda totalment prohibit l’accés a menors de 16 anys al recinte taurí.  Les barreres es tancaran 10 minuts abans de començar l’amollament de bous. L’incompliment de les normes taurines suposarà l’expulsió del recinte taurí.

Nota: La Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2022 es reserva el dret de canviar i/o anul·lar qualsevol acte programat.