• Un acte on assistiran les Falleres Majors de València i les seues Corts d´Honor, així com les Falleres Majors i Presidents de totes les Juntes Locals Falleres de la Comunitat 

Riba-roja del Túria acollirà este cap de setmana l´acte d´homenatge i comiat a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2022. Un acte que s´emmarca dins de la celebració del 50 aniversari de la Junta Local Fallera del municipi, que es durà al terme en l´exercici 2023. Les celebracions d´este cap de setmana suposaran el tret d´eixida d´un any que està marcat pels festejos de l´aniversari de la Junta, però també pel de les Falleres Majors de la localitat, que compleixen 25 anys de la seua primera elecció. 

Dos dies en què es duran a terme multitud d’activitats dins d’una completa i variada programació. Aquest dijous es va dur a terme la presentació del conte d’autors locals “Un conte de Falles” al castell de Riba-roja.

PROGRAMACIÓ 

Dissabte 1 d’octubre

De 10 a 11.30 en l’Oficina de Turisme Municipal “Ruta Urbana de l’Aigua, el Castell i les seues muralles”. Visita guiada pels monuments de Riba-roja.

Nit festera en la Cebera:

A les 20.00 hores s’obrin les portes del tardeo amenitzat per Fadrins 23

A les 23.00 hores actuació del grup Cactus Troop

Diumenge 2 d’octubre

Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2022

A les 10h recepció de les juntes locals al costat de les Falleres Majors de València en la plaça de l’Ajuntament.

A les 12 acte de “benvinguda al nostre poble” a l’auditori de Riba-roja

A les 14h mascletà a l’esplanada de la Pólvora a càrrec de pirotècnia Gironina

A les 14.30 menjar de Germanor