• Campillo: “la Senyera representa la voluntat dels valencians i valencianes de ser un poble obert al món però que defensa la seua identitat pròpia”

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha agraït a l’alcalde, Joan Ribó, la seua confiança en designar-li com a portador de la Senyera en la processó cívica del pròxim 9 d’Octubre i ha assenyalat que “per a mi és un grandíssim honor perquè representa als valencians i valencianes”. Campillo ha destacat que “este 9 d’Octubre és molt especial perquè recuperem plenament la normalitat després de la pandèmia del covid 19”.

La processó cívica recupera enguany el seu recorregut habitual. Partirà a les 12 h des de la plaça de l’Ajuntament i seguirà per carrer Sant Vicent, plaça de la Reina i carrer de la Pau fins a arribar a la plaça d’Alfons el Magnànim. Sergi Campillo ha assenyalat que “La Senyera és el símbol que millor representa als valencians i valencianes. Representa la nostra voluntat de ser poble. Un poble amb una cultura, una llengua i unes tradicions particulars. Oberta al món però que defensa la seua identitat pròpia”. “Per això –ha afegit- per a mi és un grandíssim honor ser el seu portador”.


ESPECIAL 9 D´OCTUBRE 2022

Especial 9 d´Octubre

Una vegada conclosa l’ofrena davant l’estàtua del rei Jaume I en el Parterre, es reprendrà la processó cívica pel carrer Pintor Sorolla, carrer dels Barques i plaça de l’Ajuntament. En acabar la processó cívica, es dispararà la mascletà en la plaça de l’Ajuntament.

📎 PROGRAMA

Programa d´actes 9 d´Octubre a València