• El primer cap de setmana de juny començarà la campanya estival i enguany hi ha novetats amb els horaris. T´ho contem. 

El pròxim cap de setmana del 4 i 5 de juny, Sueca iniciarà la seua temporada estival amb l’obertura dels serveis de socorrisme i salvament a les seues platges a través de Creu Roja. La principal novetat introduïda enguany des de l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Serveis Municipals, és l’ampliació de l’horari, des de les 11 fins a les 19 hores.

“El servei estarà en funcionament els dos primers caps de setmana de juny i, a partir del dia 13 de juny, de manera ininterrompuda fins al 13 de setembre. Del 14 al 30 de setembre, el servei de socorrisme i salvament estarà operatiu els caps de setmana. D’altra banda, hem volgut ampliar l’horari fins a les 19 hores per a prestar una major cobertura als i les usuaris/àries de les nostres platges”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Pel que fa a les platges adaptades, el mes de juny estarà operativa la de les Palmeres els dos últims caps de setmana del mes. Durant els mesos de juliol i agost, s’ampliarà el servei a tres platges adaptades més, en Bega de Mar, la Llastra i Mareny Blau.

El mes de setembre, concretament fins al dia 13, el servei tornarà a prestar-se únicament els caps de setmana, a la platja adaptada de les Palmeres. L’horari en totes elles serà de 10.30 a 14.30 hores, i estaran ateses per dos monitors cadascuna.

El servei d’atenció a la nostra platges comptarà amb un total de 41 persones, distribuïdes entre el personal de les torres de vigilància, postes sanitàries, coordinadors, monitors, etc