• Rosario, Xavi Sarrià, Virginia Maestro, OBK o Amistades Peligrosas seran alguns dels artistes que pujaran a l´escenari en les festes de Sant Pasqual

La música tornarà a omplir els carrers de Vila-real durant les festes en honor a Sant Pasqual del pròxim mes de maig, que tornen a la normalitat en la programació de concerts, després de dos anys de pandèmia. La incombustible Rosario encapçala la proposta musical preparada per la Junta de Festes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, i que reuneix artistes per a tots els públics com la veterana Ana Curra, que actuarà al costat de Virginia Maestro, un festival dels 80 i 90 amb els mítics Olé Olé, OBK i Amistades Peligrosas, o el concert de Raya Real que tancarà la programació; tampoc faltaran el tradicional Rock per la Llengua, que enguany reunirà sobre l’escenari a Apologia i Xavi Sarrià, l’espectacle Vila-real Talent, amb Spanish Brass com a protagonista al costat d’un nodrit grup d’artistes locals, a més del musical The Talent, els divertits Ramonets o l’Orquestra Twins.

El regidor de Festes, Diego A. Vila, i el president de la Junta de Festes de Vila-real, Toni Carmona, han anunciat la desena d’actuacions que conformen el cartell amb el qual “tornem a la normalitat després de la pandèmia”, en paraules del regidor de Festes. Vila ha incidit en què “estem davant un cartell pensat per a diferents tipus de públic” i ha recordat que “com sempre, totes les actuacions seran gratuïtes”.

Per part seua, Toni Carmona ha assegurat que “des de la Junta de Festes teníem moltes ganes de presentar aquesta programació de concerts, ja des de la normalitat, i esperem que siguen del grat de tot el públic i que ens permeten gaudir de les festes amb intensitat, com tots estem desitjant”.

Les festes en honor a Sant Pasqual, que se celebraran del 13 al 22 de maig, començaran amb l’actuació de Rosario, el mateix dia 13 de maig a les 23.00 h en la plaça Major. L’endemà, 14 de maig, a la mateixa hora i en el mateix lloc, Rock per la llengua amb el grup Apologia i Xavi Sarrià. El diumenge dia 15 de maig, a les 22.00 h, en la plaça Major es durà a terme l’espectacle Vila-real Talent, amb Spanish Brass com a artista convidat, al costat d’una àmplia llista d’agrupacions i artistes locals. El dia 17 de maig, a les 22.30 h, en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, es podrà veure el musical The Talent, i el dimecres 18 de maig, a les 19.00 h en la plaça Major hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Ramonets.

En el Recinte de la Marxa, el dijous 19 de maig a les 22.30 h, actuaran Virginia Maestro com a telonera d’Ana Curra, ex membre d’Alaska y los Pegamoides. El dia 20, a les 22.30 h, en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica actuarà l’Orquestra Twins, per a amenitzar el tradicional Sopar de Veïns i Veïnes. Per a acabar, el dissabte 21 de maig, s’ha programat un festival remember dels anys 80 i 90 amb Olé Olé, OBK i Amistades Peligrosas, en la plaça Major, a les 23.00 hores. Per a tancar el cartell de concerts, l’últim dia de les festes, 22 de maig, actuarà Raya Real a les 19.45 h en la plaça Major.