• L´agenda d´actes arrancarà este dissabte amb l´obra de teatre «iaios» i continuarà el 8 i 9 d´octubre amb un correfoc, un castell de focs i música de banda

L’Ajuntament de Xilxes celebrarà el 9 d’octubre amb una àmplia programació cultural per a tots els públics que abasta dos caps de setmana, de manera que aquest mateix dissabte 1 d’octubre el Teatre Municipal acollirà l’obra de teatre “Iaios”.

A més d’aquest espectacle de Hop Teatre subvencionat per la Diputació de Castelló, el programa també oferirà un correfoc i un castell de focs artificials el 8 d’octubre, mentre que la música serà la protagonista en el “Dia de la Comunitat Valenciana”.

Aquesta jornada festiva començarà a les 11.00 hores amb una cercavila de la Unió Musical Santa Cecilia, i seguidament la formació musical del municipi oferirà un microconcert amb peces típicament valencianes en la Plaça de l’Ajuntament, on també es llegirà un poemari.


ESPECIAL 9 D´OCTUBRE 2022

Especial 9 d´Octubre

Consulta l´especial


La companyia La Diabòlica de Morvedre serà l’encarregada de realitzar el correfoc, que després de les restriccions de la pandèmia arriba a Xilxes en gran format i trasllada el seu final a la Plaça Jardí.