• Fallers Pel Món va presentar a les representants de 2023 al Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca 

L´Associació Cultural Fallers Pel Món celebrarà de no al mes d´abril les falles a Andorra la Vella. Este dissabte el Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca amb prop de 700 assistents, on va ser el lloc de presentació de les noves representants de l´Associació i presentar el lloc on es celebraran les falles 2023.

En l´acte van estar present els representants de 2022, Sonia Zafrilla, Cristina Espirirusanto, Andrea Valles i Lucas Sanchez, que es van despedir del seu gran any i van agraïr tant a l´Associació com a Ciudad Real i a Eva María per el tracte rebut en tot moment.

Els representants de 2023 son:

Madrina FPM 2023: Jessica Llinas Carretón, i pertany a la Falla Ferroviaria de Xàtiva

Representant Infantil: Mara Osca Iborra, i pertany a la Falla Avinguda d´Espanya de Sueca

Representant adulta: Zaida García Oliver, i pertany a la Falla La Verge de Benifaió

Andorra la Vella serà de nou la destinació per a plantar i cremar una falla en 2023. Esta destinació es va fer en 2019, i segons el president de l´Associació, José E. Amores, va explicar que «És la primera vegada en la història que es repeteix destinació, ja que en 2019 es va fer a Andorra la Vella va complir amb les expectatives i va ser la més multitudinaria que s´han organitzat fins ara».

A l´acte van acudir autoritats locals, entre les quals va estar la Consellera d´Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit, aixi com l´alcalde de Sueca, Dimas Vázquez i l´alcaldessa de Benifaió, Marta Ortíz, així com Juntes Locals Falleres de diferents punts de la Comunitat Valenciana i comissions falleres.

En juny va ser el nombrament dels representants 2023 a la Sala Rex Natura d´Alzira,  on es va celebrar el sopar d´agraïments als patrocinadors.

📸 A.C. Fallers Pel Món |