• La Nit del Certamen, la Gala de les Entitats i els concerts es concentraran enguany a la plaça de la Constitució. La música tindrà un paper fonamental durant els 10 dies de festa

Benicarló ja ha activat el compte enrere per a les Festes Patronals 2022. Unes Festes que tindran una ambiciosa programació i que faran honor a un «esperat retorn a la normalitat», tal i com ha reconegut el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón.

«Hem apostat per una programació molt diversa –ha subratllat el regidor– que recull les diferents sensibilitats del teixit associatiu de Benicarló i amb una consideració molt especial cap a la nostra gent, tal i com hem fet els últims dos anys».

Una de les principals novetats d’aquesta edició serà el trasllat dels balls de gala del Certamen i les Entitats a la plaça de la Constitució, on es concentrarà bona part de l’oferta cultural i musical de les Festes.

Allí també tindrà lloc el concert del grup Búhos (divendres, 26 d’agost) i el BLó Fest, una aposta per les formacions musicals benicarlandes que reunirà el 23 d’agost els grups Entre Cuatro, Palo Domado, Valiente Bosque i Emlan. Pel que fa a l’Orquesta Panorama, el recital tindrà lloc al pati del CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

Les entrades per als espectacles musicals com també per als bous es poden adquirir directament des del web municipal www.benicarlo.org

Sense deixar la música, cal destacar també la tradicional Serenata a Sant Bartomeu, a càrrec de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, enguany amb el prestigiós director Jacob de Haan; el concert de cloenda de l’Orquestra Clàssica de Benicarló, que tancarà com sempre la programació de les Festes; o el recital de la Coral Polifònica Benicarlanda.

Fora del programa institucional, la Coordinadora de Penyes, ha preparat també un extensíssim llistat d’activitats que es concentraran a la plaça del Ministre Marcelino Domingo.

I pel que fa a la programació taurina, s’han previst cinc dies de bous (dilluns 22, dimarts, 23, dijous 25, divendres 26 i dissabte 27), amb les tradicionals entrades de bous, exhibició dels bous a la mar i bous embolats.

PROGRAMA DE FESTES

El programa es podrà recollir en format paper a partir de demà dimecres per la tarde a la Tourist Info i el Mucbe. Dijous dia 11 per la tarde, la reina, dames i cavallers de la Cort d’Honor repartiran el programa a partir de les 19.00 hores a la plaça de Sant Bartomeu.

Consulta el programa de festes de Benicarló  fent clic en el cartell de festes que es celebraran del 19 al 28 d´agost.