Clara Boix Marqués i Aitana Asduar León, Falleres Majors de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes 2023 | Fotografia de JLF 

  • Clara perteneix a la comissió Plaça de Cervantes i Aitana perteneix a la Ronda del País Valencià

Aquesta vesprada ha tingut lloc a la Càmera Agrària -ja que el Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca encara està en obres- la telefonada a les que seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2022-2023.

L’acte ha comptat amb l’assistència de la Primera Tinent d’alcalde Manoli Egea, les Falleres Majors de Sueca 2020-2021-2022 –Alicia Falcó i Helena Mompó– i les seues respectives Corts d’honor, membres de la corporació municipal, el President de la Junta Local Fallera –Bernardo Garrigós-, els membres de la JLF, el delegat de juntes locals de la Junta Central Fallera de València –Alfonso García– i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Bernardo Garrigós, president de JLF, junt a les Falleres Majors de Sueca 2023

Han presidit l’acte la Primera Tinent d’alcalde, el president executiu de la Junta Local i la Regidora de Festes –Gema Navarro-. L’assemblea extraordinària ha començat llegint la Secretària de la Junta el nom de les candidates presentades: sent la xiqueta Aitana Adsuar León, de la Falla Ronda del País Valencià, l’única candidata a Fallera Major Infantil de Sueca 2023, i la senyoreta Clara Boix Marqués, de la Falla Plaça de Cervantes, l’única candidata a Fallera Major de Sueca 2023; per lo que, d’acord amb les bases de l’elecció s’ha procedit a comunicar-los la seua elecció. Ha sigut la Primera Tinent d’alcalde qui els ha comunicat telefònicament la notícia.

Posteriorment, la Junta Local es va traslladar al domicili de les noves Falleres Majors per a comunicar-los personalment la seua elecció, donar-los les primeres felicitacions i fer-los entrega d’un ram de flors.

De festa en festa ha estat en la telefonada a les noves màximes representants de les Falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, on les seues primeres paraules han sigut per als microfons de «De festa en festa». El reportatge es podrá vore en les próximes hores en el canal de youtube, i la galeria fotogràfica en la pàgina de facebook. 

📸 JLF Sueca