• Claudia pertany a la Falla La Palmera i Maite pertany a la Falla El Palleter

Claudia Ramón i la xiqueta Maite Nebot van ser les triades dissabte passat, 28 de maig, com les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2022-2023. Les que es convertiran al juliol en les màximes representants de la festa Josefina del Camp de Morvedre, van compartir aquesta jornada amb altres tres candidates en la categoria adulta, Teresa Aparicio i Matallín, de la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt, Elena Martín i Sánchez, de la falla El Romano de Sagunt i Nuria Bueno i Caballero, de la falla Plaça Ibèrica de Port de Sagunt.

Maite Nebot Morales té dotze anys, estudia 6é de primària en el col•legi Tierno Galván de Port de Sagunt, pertany a la falla El Palleter, d’on va ser Fallera Major Infantil el passat exercici 2022.

Claudia Ramón Ferrandis té 26 anys, és graduada en magisteri d’educació infantil i actualment està acabant el grau d’educació primària amb especialització en Audició i Llenguatge.Pertany a la comissió de la falla La Palmera , on va ser Fallera Major l’any 2017.

Enguany va ser una abarrotada Casa de Cultura de Port Sagunt la que va acollir l’acte de presentació de les cinc candidates davant els dos jurats, i el nombrós públic que va desbordar el saló per a conéixer de prop a les cinc candidates que s’havien presentat per ostentar aquests càrrecs.

Després de l’acte públic, les candidates i tots dos jurats van acudir a un restaurant de la ciutat a menjar i, posteriorment es va realitzar l’entrevista personal amb cadascuna d’elles. La jornada va tindre el seu moment més emocionant i esperat en el saló de plens de l’Ajuntament de Sagunt amb la telefonada de l’alcalde de Sagunt, Dario Moreno, a les candidates triades per a representar a la festa Josefina del Camp de Morvedre, acte que va ser presidit per les actuals Falleres Majors, Sandra Ordiñaga i Aitana González.

Posteriorment tota la comitiva fallera va acudir al domicili de la xiqueta Maite Nebot que va rebre les primeres felicitacions de tot el col•lectiu de la festa Josefina de la comarca, de la mateixa manera que es va fer amb Claudia Ramón en el seu propi domicili.