• Blanca Gramage i Alba Gramage són les encarregades de representar a esta comissió de València

La Falla Antiga Senda Senent-Alameda «El Palau» ha celebrat este dissabte la proclamació de les seues Falleres Majors per a l’exercici 2022-2023, Blanca Gramage Martínez i Alba Gramage Martínez.

L’acte s’ha celebrat en l’exterior del casal de la comissió i ha comptat amb l’assistència de les falleres majors de l’agrupació de falles Mestalla-Benimaclet, que han volgut acostar-se per a fer costat a les seues companyes de regnat, a més dels fallers i les falleres de la comissió.

Les ja oficialment proclamades com a màximes representants de la comissió per a les Falles de 2023 han agraït a totes les falleres i els fallers de la comissió el seu suport, als qui han convidat a acompanyar-les en cadascun dels actes fallers del seu regnat.

La presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, ha animat a les Falleres Majors a participar i viure el seu regnat complet “després de tres anys en què la celebració de les Falles s’ha vist alterada per la pandèmia”. “El vostre regnat serà el que vosaltres ens doneu. La comissió està al costat de vosaltres, doneu-nos ales i vos farem volar. La nostra Falla és xicoteta en números però gran en objectius i voluntat”, ha expressat.

📸 👤 La Comissió