El passat divendres 24 de juny, va tindre lloc al Centre Cultural Bernat i Baldoví, la Gala d’acomiadament de les Falleres Majors de Sueca 2020, 2021 i 2022, en un nou format.

Vora les huit de la vesprada feren la seua aparició les Falleres Majors en cotxe al CC Bernat i Baldoví, primer Helena i després Alicia, que foren rebudes pel president de Junta Local Fallera de Sueca Bernardo Garrigós i l’alcalde de Sueca Dimas Vázquez, així com per les seues respectives Corts d’Honor, que havien arribat, també en cotxe, poc abans. Clara i Aitana, Falleres Majors de Sueca 2023, amb les seues respectives Corts d’Honor, estaven presents a l’acte.

Per començar oficialment l’acte van ser cridades les sis xiquetes components de la Cort Infantil 20-22 i les cinc senyoretes components de la Cort Major 22, que pujaren a l’escenari mentre a una pantalla gegant s’emetien fotos de les mateixes. També va haver un moment per homenatjar Alba Meseguer, component de la Cort Major 20-21 i Clara Boix, actualment Fallera Major de Sueca.

Amb el públic dempeus van rebre Helena Mompó Sanseloni, Fallera Major Infantil de Sueca 2020, 2021 i 2022, i Alicia Falcó Aguado, Fallera Major de Sueca 2020, 2021 i 2022. La primera en començar els parlaments fou Gema Navarro, Regidora de Festes, que va dedicar unes paraules d’agraïment a ambdós Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor. Després es va projectar un vídeo amb imatges d’aquests tres anys, que va estar seguit de les emocionades paraules d’acomiadament d’Helena i Alicia. Finalitzà l’acte amb les paraules del president de la Junta Local Bernardo Garrigós i de l’alcalde de Sueca Dimas Vázquez.

📸 JLFSueca |