La sala B del Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir ahir a la vesprada l’acte protocol·lari de presentació oficial de les noves Falleres Majors de Sueca 2023 i les seues Corts d’Honor davant la corporació municipal. El càrrec de Fallera Major de Sueca ha recaigut enguany en Clara Boix Marqués, i el de Fallera Major Infantil en la xiqueta Aitana Adsuar León. Com a membres de la Cort d’Honor major han sigut triades: Ainhoa Ferrando Sánchez, Carla Armengot Fuentes, Elba Moncho Ruiz, Andrea Donet Alcázar, Lluch Escrivá Carsi i María Vistós Aliaga. I com a membres de la Cort d’Honor infantil: Esther Tomás Cejudo, Adriana Carbonell Fuset, Carla Domingo García, Ariadna Viñoles Solanes, Elisa Valera Campos i María Serra Marks.

Acompanyades pels seus familiars i representants de la Junta Local Fallera, amb el seu president al capdavant, Bernardo Garrigós, les noves representants de la festa fallera de la ciutat van ser nomenades una a una i rebudes per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, la regidora de Festes, Gema Navarro, i resta de membres de la corporació municipal.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va tindre paraules de felicitació per a les joves i les seues famílies per convertir-se en les noves ambaixadores de la nostra festa, “declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, perquè continue endavant i siga la festa de referència de tots els valencians i valencianes”. Per la seua part, la regidora de Festes, Gema Navarro, va desitjar també a les falleres majors i corts d’honor un any inoblidable, ple de moments feliços, “estic convençuda que ens representaran molt bé perquè totes sent i viuen esta festa d’una manera especial. L’Ajuntament, com sempre, estarà al seu costat per a recolzar-les i contribuir al fet que siga un any meravellós”.

Tant Clara, de la comissió Plaça de Cervantes, com Aitana, de la comissió Ronda del País Valencià, es van mostrar molt il·lusionades i disposades, junt a les seues corts, a viure les millors Falles de les seues vides.