• Les activitats estan programades del 8 al 18 de juliol

Massamagrell ja està preparat per a celebrar a partir d’aquest divendres, 8 de juliol, les Festes Fundacionals de 2022, que es desenvoluparan fins al dilluns 18 de juliol.

Les festes donaran inici, de la mateixa manera que altres anys, amb la ruta de la tapa, més coneguda com ‘Tasta’m’, que durarà quasi totes les festes, del 8 al 17 de juliol, al costat de l’Associació de Comerciants del municipi. En aquesta setena edició, la població podrà degustar un total de 18 tapes diferents per un preu de 3 euros cadascuna, beguda inclosa.

En relació amb les activitats gastronòmiques, el divendres 16 de juliol, els festers i les festeres de 2022, en col·laboració amb l’Ajuntament de Massamagrell, organitzaran un sopar al carrer per als veïns i veïnes que vulguen sopar en harmonia.

Una altra de les activitats més esperades en aquestes festes és el ‘Cinema a la fresca’, en el qual es projectaran les pel·lícules ‘Space Jam: Noves llegendes’, ‘En guerra amb el meu avi’ i ‘A cor què vols, destí Astúries’.

La ciutadania de Massamagrell podrà gaudir a més de diferents concerts gratuïts al llarg d’aquests dies, com ‘We will band you’ amb la col·laboració de la Va unir Musical de Massamagrell, el tribut a Mecano ‘Filla de la lluna’ amb Robin Torres, i l’orquestra Vertigen, tots ells en el passeig Juan Celda.

Els premis ‘Vila de Massamagrell’ i el trofeu “Tio Pena” també caracteritzen les Festes Fundacionals. Per a aquest últim, es comptarà amb els millors jugadors de pilota professionals en dos semifinals i posteriorment la final: Puchol II i Salva, Marc i Javi, Soro III i Nacho, i Jose Salvador i Tomás són les parelles que competiran pel títol d’aquesta edició d’un dels trofeus de pilota més prestigiosos de l’estiu.

Així mateix, els xicotets i xicotetes gaudiran de la fira d’atraccions que s’instal·larà entre els carrers Llaurador Valencià i Rodrigo Pérez Ponce. També l’Associació de comerciants organitzarà la ‘Fira del Comerç’ entre el 15 i 17 de juliol, on exposaran els seus productes al públic i realitzaran diferents activitats lúdiques.

“Per fi, després de diversos anys, podem celebrar com de costum les Festes Fundacionals. L’any passat ens vam adaptar i les vam poder celebrar, encara que de forma molt diferent, i enguany tornem amb les activitats que tothom espera”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Nina Sepúlveda, regidora de Festes, agraeix “la disposició dels festers i les festeres de Massamagrell, de l’hostaleria, els comerços i de la Va unir Musical, per prestar-se a dur a terme i ser partícips de moltes de les activitats, pensades per al gaudi de la ciutadania”.

ACTES