• S´han organitzat diversos actes per a celebrar la Festa Gran a la Verge del Rebollet, patrona d´Oliva

Per celebrar el centenari de la Verge del Rebollet com a Patrona d’Oliva, des de la Regidoria de Festes i el Consell Pastoral s’han organitzat diferents actes per commemorar aquesta significativa data. Yolanda Navarro, regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, ha declarat que és un honor poder celebrar aquest centenari, després de dos anys sense programació festiva, a causa de la pandèmia. També ha ressaltat l’orgull del treball realitzat pel Consell Pastoral i la Junta de Festes, amb els seus presidents Inmaculada Ortells i Miquel Morera, que sempre ha estat predisposat a adaptar-se a les circumstàncies. “La Verge del Rebollet era mereixedora d’aquesta celebració tan especial perquè és la mare de tots els veïns i veïnes” ha explicat Yolanda Navarro.

Per continuar amb la programació del centenari, el pròxim 30 d’agost se celebrarà el Dia dels Consells Parroquials. Seguidament, el 31 d’agost serà el Dia dels Malalts i es realitzarà la unció dels malalts durant la missa.

L’1 de setembre se celebrarà el Dia de la Germandat Sacerdotal i el 2 de setembre serà el Dia de la Caritat i la Campanya del Quilo.

El Dia de les Persones Grans tindrà lloc el pròxim 3 de setembre i a les 20 h serà la Sabatina.

La programació del Novenari continuarà el 4 de setembre amb la missa, on es farà el besamans a la Mare de Déu.

Seguidament, el 5 de setembre serà el Dia de les Parròquies i a les 23 hores tindrà lloc una disco mòbil. El 7 de setembre se celebrarà la Vespra de la Festa amb les solemnes vespres en honor a la Mare de Déu, a les 20 hores, i a les 22.30 h tindrà lloc el Festival: ‘La Festa del Centenari’ preparada pels festers del 2022.

La Festa Gran de la Mare de Déu del Rebollet serà el pròxim 8 de setembre amb una programació extensa. Començarà a les 00.30 h amb el Cant de l’Aurora, continuarà a les 18.30 h amb el volteig general de les campanes de tot el poble, a les 19 h serà la Missa Solemne i per finalitzar, a les 20.30 h tindrà lloc la processó.

La Junta de Festers de la Mare de Déu del Rebollet 2022 i la regidora de Festes, Yolanda Navarro volen donar l’avís que tots aquells familiars i coneguts de centenaris del poble d’Oliva que vulguen ser visitats per la nostra patrona i els nostres festers, es posen en contacte amb els rectors de les corresponents parròquies.

Programa de Festes de la Mare de Déu del Rebollet