• Dos anys després sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia

Les comissions falleres de Paterna s’han reunit aquest cap de setmana a Tàctica per celebrar la «Germanor Fallera». Aquesta programació, organitzada per la Junta Local Fallera, s’ha celebrat després de dos anys sense poder realitzar-se a causa de la pandèmia.

El darrer divendres 9 començaren els actes dedicats a les Falles a les 20.00 h amb la Mini Cridà en la Cova Gran. L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, juntament amb les Falleres Majors de Paterna, Natalia Martínez i Arantxa Giménez, la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa i la Presidenta de la JLF, Amparo Jiménez van donar inici amb les seues paraules a aquests dies de germanor per a, tot seguit, juntament amb les comissions, desfilar fins al parc empresarial Tàctica, amb l’acompanyament musical d’una xaranga. Allí es va celebrar un sopar, seguit d’un concurs de disfresses a les 22:30 h i un certamen de DJ’s fallers a les 23:30.

El campionat de jocs de taula, que es va dur a terme a les 10:00 h, va iniciar la jornada festiva en Tàctica el dissabte 10 de setembre. A les 14:00 h es va celebrar un dinar, al que van seguir diversos jocs i activitats infantils. A la nit es va realitzar un concurs d’adorns de les carpes i a les 23:00 h la festa amb els PARAPA va posar punt final a la vetlada.

Per últim, el diumenge es va organitzar a les 11:00 un esmorzar i posteriorment es va clausurar el cap de setmana de la «Germanor Fallera» d’enguany.