• Es pot adquirir des de huí en la Plaça Major i el dimarts en el mercat municipal, la recaptació serà destinada a la Junta Local del Càncer de Paterna 

L’Ajuntament de Paterna ha posat hui a la venda el llibre oficial de les Festes Majors de 2022 en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha assenyalat que “els beneficis recaptats a través de la venda de la publicació es destinaran enguany a l’associació contra el càncer de Paterna”.

Per a adquirir el llibre s’haurà de realitzar un donatiu de 10 euros, que es destinarà a la Junta Local del Càncer de Paterna. La publicació es podrà aconseguir hui, 11 d’agost, en la plaça Major en horari de 19.00 a 21:00h. La Reina de les Festes, acompanyada de la seua Cort d’Honor, així com de components de la Comissió de Festes, serà present en el punt de venda.

Els exemplars també estaran disponibles dimarts que ve 16 d’agost en el mercat municipal de 9.00 a 13:00h. A més, el consistori i la Comissió de Festes col·laboren amb alguns comerços locals que funcionaran com a punt de distribució.

PROGRAMA DE FESTES 

Ana Mena, M-Clan i Efecto Pasillo, caps de cartell dels concerts en les Festes Majors de Paterna