• La ciutadania i visitants podran tornar a gaudir de la millor varietat d´arrossos, embotits artesanals i dolços tradicionals des del divendres 9 a les 20h 

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme i amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, oferirà a la ciutadania i visitants l’edició número VII de Firarròs, una oportunitat única de gaudir durant tot el cap de setmana i a preus molt econòmics, d’una gran varietat d’arrossos, embotits artesanals i dolços tradicionals en el Passeig de l’Estació, lloc on diumenge que ve es cuinarà la ‘millor paella del món’ dins de la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. “La nostra finalitat amb l’organització d’esta fira, és la de fomentar el coneixement de l’arròs, al mateix temps que promocionar els productes típics de qualitat elaborats en la zona i estimular la demanda de la població local i turística”, ha explicat la regidora de Turisme i responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Manoli Egea.

El dissabte 10, a les 12 hores, en el marc de Firarròs Jove, se celebrarà també la segona edició del Concurs de Paelles per a joves cuiners, de 12 a 16 anys. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Turisme, que es va celebrar per primera vegada en 2019, i que, a causa del gran èxit aconseguit, es reprén enguany. “El concurs pretén ser una aposta seriosa pel talent de la joventut suecana, al mateix temps que un aparador i una motivació extra per a tots aquells que vulguen provar els seus dots cuinant una paella segons la recepta tradicional del certamen internacional”, en paraules de Manoli Egea.

La Regidoria de Turisme ha preparat a més, paral·lelament, una oferta d’oci amb animació infantil i actuacions, com el Show humorístic en directe Tia Visantica, el divendres, a les 23 hores; o l’actuació de Dani Miquel el dissabte, a les 12.30 hores.