• Clara Boix i la seua Cort d´Honor han sigut proclamades al Saló de Plens de l´Ajuntament

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit l’acte de proclamació de la Festera Major del municipi 2023, Clara Boix Marqués, i la seua cort d’honor formada per Ainhoa Ferrando Sánchez, Carla Armengot Fuentes, Elba Moncho Ruiz, Andrea Donet Alcázar, Lluch Escrivá Carsi i María Vistós Aliaga.

Acompanyades de familiars i amics, i d’una gran representació de la corporació municipal, van ser rebudes una a una per l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea, i la regidora de Festes, Gema Navarro, les quals els van entregar un ram de flors i la insígnia de la ciutat.

L’acte va servir també per a acomiadar la Festera Major 2020-2022, Alicia Falcó, qui va pronunciar unes paraules d’agraïment a Sueca al mateix temps que va felicitar Clara i la seua cort desitjant-les un any inoblidable.

En els mateixos termes es van expressar l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea, la regidora de Festes, Gema Navarro, i la regidora de Protocol, Celia Beltrán, les quals, en les seues intervencions, van tindre paraules d’agraïment per a Alicia i la seua cort, i de felicitació per a les noves representants de la ciutat, a les quals van donar la benvinguda i els van desitjar que gaudiren de cada moment.